Een fascistische oproep

Herfst is weer in aantocht
Gisteren ontdekte ik dat ik weer de beschikking heb over mijn accounts: 

@Tibaert, @Tibaert_extra en @Filou_extra.  

De eerste is mijn aloude account en stamt nog uit de beginperiode van Twitter. De tweede had ik aangemaakt om mijn trouwe volgers zoveel mogelijk te verschonen van gespuis. Toen deze “verdween” heb ik een tijdje later die Filou account aangemaakt, waar ik me vooral wilde richten op uitspraken van Wilders, met name zijn tweets. Dat bleek een mislukking, z’n aanhang wilde de discussie niet aan. Die wil uitsluitend op de persoon spelen, weten we onderhand.

De eigen tweets onder Extra had ik vastgelegd in een document op Scribd. Zelfs dat mag niet gelezen worden en er werd een oproep gedaan, zie ik nu, dankzij de terugkeer van Tibaert_extra.

Moet ik nog vertellen wie achter deze baron schuilgaat? SS bewonderaar en pedojager Hartman?

Hier een screenshot van mijn eigen document dat deze fascist, zo mag ik hem toch wel noemen, wil laten verdwijnen. Mooi is dat u zo ziet waar onze beweging voor de vrijheid, PVV, voor staat:


Denk nu niet dat ik een oproep doe om die man van Twitter te doen verdwijnen. Nee, zeker niet. Het is beter dat we kunnen lezen wat mensen als Hartman uitspoken. Dan kunnen we ons tegen gespuis wapenen.

Hier het rijtje zoals ik het aantrof onder “tibaert_extra”:Schermafdruk 2018-01-11 20.26.41En nog mag ik vrij rondlopen. Stel je voor dat fascisten het in dit land voor het zeggen kregen: Schermafdruk 2018-01-11 20.27.21Rancuneus ben ik niet. Ik gun die Dick (Dirk) Hartman ook best een plaatsje op mijn documenten site: Dirk Hartman op Twitter. In dezelfde week verschenen er onder Tibaert de volgende tweets: TIBAERT zoeklijst. Meteen wordt duidelijk waarom mijn account tijdelijk opgeschort was. Ongetwijfeld door de goede werken van @PeterAnshof, een van mijn vaste stalkers of, zo u wilt, achtervolgers die me monddood willen maken en geen middel onbeproefd laten.

Als u onversneden PVV waanzin wilt lezen dan kunt u bij haar terecht bij Jeannie: PvdA. Uiteindelijk is het voor mij op dit weblog met die dame begonnen. Een dame ja, want zoals het een dame betaamt, ze weet niet wat werken is. Tja, op het Limburgse platteland schijnt het fascisme nog springlevend te zijn. Ik zeg het met pijn in het hart als Maastrichtenaar zijnde.


Gif: bron

Een gedachte over “Een fascistische oproep

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.