Wat maakt mensen wijzer?

· fascisme, ideologie, internet, justitie
Authors
“A is for Donkeys” 
Book written by Jonathan Hope 
Illustration Riccardo Guasco 2016 Geregeld krijg ik een seintje over wat zoal te vinden valt op internet. Nu eentje waarvan je stijl achterover valt.


19 december 2012

Deze idioterie stamt al van 29 oktober. En weer valt te constateren, alles waarvan ik onterecht beschuldigd word, brengen juist die personen in praktijk die deze beschuldigingen uiten. Markante voorbeelden voor mij zijn Peter Anshof, Alexandra Strieker en Jacqueline Wouters. Voeg daarbij het legertje trouwe volgelingen van deze tweeps en u kunt zich voorstellen welk effect ze oogsten. Ze worden domweg geloofd, hun leugens worden als zoete koek geslikt. Koren op de molen van het stelletje onverlaten, m.n. uit PVV hoek. En altijd valt een nuttige klerk te ontwaren die zijn diensten aanbiedt, in mijn geval Huib Riethof. Tel uit je winst. Wel weer goed dat ik dit alles kon tonen.

Ach, eens moet ik met dit gedoe stoppen. Er gaat de laatste maanden veel te veel tijd inzitten. Echt rouwig zou ik zelfs niet zijn bij een verbanning van internet. Het zou wel betekenen, als dat zou gebeuren, dat het fascistisch handwerk veel verder doorgedrongen is dan ik tenminste voor mogelijk had gehouden. Dan zou wederom blijken dat ik veel te naïef ben en mensen te snel vertrouw. Schoolvoorbeeld voor mijn misbruikt vertrouwen, Jacqueline Wouters. Een dame die, ik verbaas me er nog elke dag over, bezield moet zijn van haat. O nee, niet slechts tegen mij. Was dat maar waar.

De vraag blijft hangen wie is wijzer? Wat maakt je wijzer, zou je eraan toe moeten voegen. De methodes van Jacqueline Wouters zoals Gijsbert Kuipers suggereert? ? Als dat het geval zou zijn dan moet ik echt tevergeefs hebben geleefd. Dan ben ik inderdaad die zak stront, die rat, die nazi, die pedofiel en alles verder wat men me al op internet toegebeten heeft en een mens tot onmens maakt. Dan is m’n vrouw… Dan zijn mijn kinderen… Ach, laat ik ophouden, m’n gal loopt over. Wie weet is dit het laatste stukje geweest. Ik omhels het leven, ik hou van het leven en al het schoons dat het te bieden heeft. Ik walg van mensen als Huib Riethof en Jacqueline Wouters, dat wil ik nog wel gezegd hebben.

Tot een volgend maal of niet…

Ondertussen de begeleidingsmuziek op Tibaert en Tibaert-extra
Mijn tegengeluid vanaf 14 september toen ik weer de beschikking kreeg over deze account: Tibaert-extra.

Een geluid is verstomd, voor tijdelijk of voor altijd?

20 december 2012


En een mooi signaal:


Tot slot een echo uit het verleden: taal.


Vraag, wat beweerde Alexandra Strieker indertijd ook al weer als reactie op Trix, een landverraadster? Wie weet het nog? Dan kunt u helpen Sandra haar geheugen op te frissen en wijzer te maken. 


U kunt het hier allemaal teruglezen: TL CassandraTroy 5-11 juni 2012. Op 7 juni verscheen de eerste editie van Stalken via Twitter. Bij het teruglezen van die TL merkt u vanzelf waarom ik dezer dagen de landverraderslijst weer opgediept heb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: