Het vuilnis van Huib

 


Dufay en Binchoisbron

Eerst even wat muziek van onze Zuiderburen. De man waar het in de bericht over gaat is immers naar die contreien gevlucht. 

Nog dit, het betreft geen Nederlandse muziek in de precieze betekenis van het woord, alhoewel een standaardwerk over de nationale geschiedenis van de muziek ze tot de onze rekent. Juist, zonder het cultureel erfgoed van de Zuidelijke Nederlanden bleef er weinig over. U merkt het, niet alleen Bosma, groot visionair van “PVV” koestert de Groot-Nederlandse gedachte. Johannes Ockeghem: Déploration sur la mort de BinchoisIn vroegere tijden had je de Bond zonder Naam. Zeer Rooms. Of het werkelijk een bond was of eerder een eenmansbedrijfje van een pater om de katholieke schaapjes voor de kudde te behouden weet ik niet, maar een spreuk die ze verspreidde is me bijgebleven, die van de splinter en de balk. Of het een al langer bestaand gezegde was, weet ik ook niet meer, maar toepasselijk blijft ze. 

Neem nu die Huib Riethof. Op de meest schandalige manier beschuldigt hij me van zaken waar ik part nog deel aan heb. Zijn vriendin haalt de meest gore capriolen uit ook t.a.v. mij en mijn Twitter kameraden. Hij heeft er weet van en verdraait de zaken. De man is zo onwaarachtig als het maar zijn kan. 

Zijn dieptepunt heeft hij blijkbaar nog niet bereikt. Hij is doende mijn Longtweets te doen verdwijnen. Ik berichtte er al over. De waarheid is te pijnlijk voor hem, moet ik concluderen. Enkele LT’s als voorbeeld, t.z.t. vul ik deze lijst mogelijk nog aan.


 

 

 


Wilt u wat vuilnis van Huib lezen? Dat kan, zijn affaire tegen Tibaert begon hier

Ben onderhand wel benieuwd hoe die stem van hem klinkt. Net zo grof als die van Eveline of zo plat als die van zijn vriendin? Of zo bot als die van zijn hulpje Arnold?


update januari 2017Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.