Het vuilnis van Huib

Dufay en Binchois
Vooraf muziek van onze Zuiderburen. De man waar het in dit bericht over gaat is immers naar die contreien gevlucht. 

Nog dit, het betreft geen Nederlandse muziek in de precieze betekenis van het woord, alhoewel een standaardwerk over de nationale geschiedenis van de muziek ze tot de onze rekent. Immers zonder het cultureel erfgoed van de Zuidelijke Nederlanden bleef er weinig over voor het Boven-Moerdijkse. U merkt het, niet alleen Bosma, groot visionair van “PVV” koestert de Groot-Nederlandse gedachte ook bepaalde musicologen en historici. 

JOHANNES OCKEGHEM
DÉPLORATION SUR LA MORT DE BINCHOISIn vroegere tijden had je de Bond zonder Naam. Zeer Rooms. Of het werkelijk een bond was of eerder een eenmansbedrijfje van een pater om de katholieke schaapjes voor de kudde te behouden weet ik niet, maar een spreuk die ze verspreidde is me bijgebleven, die van de splinter en de balk. Of het een al langer bestaand gezegde was, weet ik ook al niet, maar toepasselijk blijft ze. 

Neem nu die Huib Riethof. Op de meest schandalige manier beschuldigt hij me van zaken waar ik part nog deel aan heb. Zijn vriendin haalt de meest gore capriolen uit ook t.a.v. mij en mijn Twitter kameraden. Hij heeft er weet van en verdraait de zaken. De man is zo onwaarachtig als het maar zijn kan. 

Zijn dieptepunt heeft hij blijkbaar nog niet bereikt. Hij is doende mijn Longtweets te doen verdwijnen. Ik berichtte er al over. De waarheid is te pijnlijk voor hem, moet ik concluderen. Enkele LT’s als voorbeeld, t.z.t. vul ik deze lijst mogelijk nog aan.


 

 

 


Wilt u wat vuilnis van Huib lezen? Dat kan, zijn affaire tegen Tibaert begon hier

Ben onderhand wel benieuwd hoe die stem van hem klinkt. Net zo grof als die van Eveline of zo plat als die van zijn vriendin? Of zo bot als die van zijn hulpje Arnold?


Update januari 2017


 

 
En verder…


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.