Een oproep aan lafaards

Authors
Hunters of Indians and the Brazil’s goal of extermination of the Indians.
Coloni e Missionari Italiani nelle foreste del Brasile. 1904 by Luigi Marzano

 

Ook dit bericht zal genegeerd worden door mensen die er alles aan gedaan hebben om iemand uit eigen stal uit de aandacht te doen ontsnappen, rechtstreeks of indirect. Iemand die al jaren onbekommerd haar gang gaat met het verdacht maken van integere personen. Bedoeld is Jacqueline Wouters. 

De betrokkenen circuleren allen rond de site Krapuul: André de Raaij (@vanovernaar), Jeroen van den Heuvel, Ina Dijstelberge, Huib Riethof, Laurent Bruning en Pyt van der Galiën (@Foaroan). Helaas mag hier @AnasCortezReina niet onvermeld blijven.

Ronduit een schandaal is het dat nooit, ik zeg nooit, gereageerd is door deze lieden op de smurrie van Sjaakie. Dit is meer dan lafheid, dat is medeplichtigheid. Bij deze gang van zaken stel ik me voor wat er gebeurt in omstandigheden die er toe nopen kleur te bekennen, je moed te tonen. Ik moet vrezen dat genoemde mensen zonder meer afhaken. Eerlijk gezegd, ik weet het wel zeker als ervaringsdeskundige. 

Vannacht werd Kes Teab weer lastig gevallen door een van de bekende onverlaten uit het Wilders circuit. Met satanisch genoegen kan deze verwijzen naar een van de vele schotschriften van Jacqueline Wouters. Waar blijven genoemde lieden, Van der Raaij en Riethof voorop? Ze zullen hun kaken stijf op elkaar houden, dat staat vast. Steeds bezorgd om het eigen hachje en het aanzien dat ze wensen te genieten. Ze geven met hun optreden een verklaring af waarom de aanhang van Wilders steeds blijft groeien. Links…, laten we eens hartelijk lachen.

Hier wat mijn kameraad weer onder ogen krijgt. Het linkje naar het weblog heb ik weggehaald. Het stuk valt hier te lezen.

gijs19054075 1:06am @KesTeab @Goktrommel tja linkse terrorist hier de #feiten #pvv batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

TeunPVV003 1:06am @KesTeab @Goktrommel tja linkse terrorist hier de #feiten #pvv batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

gijs19054075 12:50am @Earthdragon77 @KesTeab @Goktrommel tja VVM , dat mag , maar waar zijn die #pvv doden dan door die #pvv terroristen , linkse mafklappers?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: