Een oproep aan lafaards

Luigi Marzano: Coloni e Missionari Italiani nelle foreste del Brasile (1904)
Hunters of Indians and the Brazil’s goal of extermination of the Indians.
Ook dit bericht zal genegeerd worden door mensen die er alles aan gedaan hebben om iemand uit eigen stal, die al jaren onbekommerd haar gang gaat met het verdacht maken van integere personen, te beschermen en haar wandaden uit het zicht te laten verdwijnen. Bedoeld is Jacqueline Wouters. De betrokkenen circuleren allen rond de site Krapuul: De Raaij, Dijstelberge en Riethof met name, met daarnaast vele meelopers.

Ronduit een schandaal is het dat nooit, ik zeg nooit, gereageerd is door deze lieden op de smurrie van Sjaakie. Dit is meer dan lafheid, dat is medeplichtigheid. Bij deze gang van zaken stel ik me voor wat er gebeurt in omstandigheden die er toe nopen kleur te bekennen, je moed te tonen. Ik moet vrezen dat genoemde mensen zonder meer afhaken. Eerlijk gezegd, ik weet het wel zeker als ervaringsdeskundige. 

Vannacht werd Kes Teab weer lastig gevallen door een van de bekende onverlaten uit het Wilders circuit. Met satanisch genoegen kan deze verwijzen naar een van de vele schotschriften van Jacqueline Wouters. Genoemde lieden zullen zich ziende blind en horende doof houden, dat staat vast. Steeds bezorgd om het eigen hachje en het aanzien dat ze wensen te genieten. Ze geven met hun optreden een verklaring af waarom de aanhang van Wilders steeds blijft groeien. Links, laten we eens hartelijk lachen.

Hier wat mijn kameraad weer onder ogen krijgt. Het linkje naar het weblog heb ik weggehaald. Over het stuk valt hier meer te lezen.


gijs19054075 1:06am @KesTeab @Goktrommel tja linkse terrorist hier de #feiten #pvv batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

TeunPVV003 1:06am @KesTeab @Goktrommel tja linkse terrorist hier de #feiten #pvv batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

gijs19054075 12:50am @Earthdragon77 @KesTeab @Goktrommel tja VVM , dat mag , maar waar zijn die #pvv doden dan door die #pvv terroristen , linkse mafklappers?


Ter herinnering: Het Krapuul, voor altijd vastgelegd…


Uitgelichte foto: Luigi Marzano

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.