Mensen die willen delen…

Marlene Dietrich
Het wemelt ervan op internet. Ze verdienen onze aandacht en bescherming. Ze begrijpen de oorspronkelijke geest van internet en die moet behouden blijven en verder uitgebouwd. Dan kunnen we een dam opwerpen tegen de voortschrijdende monopolisering van al het geestelijk eigendom, tegen de geprivatiseerde censoren, tegen het overgeleverd zijn aan oncontroleerbare instanties als Google en Microsoft. M’n vriend Jur Kuipers wees er onlangs nog eens op: 

 
Er is uiteraard nog veel meer aan de hand, maar ik wil nu wijzen op de site van een aardig iemand, die niet prat hoeft te gaan op zijn kennis van muziek, maar ze ons aanbiedt uit zijn eigen archief. Bewonderenswaardig. 
 
Er zijn meer van dergelijke sites. Zo af en toe laat ik er eentje de revue passeren. De aanleiding nu? Marlene Dietrich en Jean Gabin, gisteren op Arte…


e8d62-schermafdruk2b2015-02-022b17-50-36-1

78 toeren: curiosa


Veel luister- en kijkplezier…
Uitgelichte foto: Marlene Dietrich – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.