Ten strijde

Heksen…
Achterover leunend binden fascisten van de oude stempel de strijd aan tegen alles. Vrijheid, religie, cultuur. Ze zakken daarbij nog dieper in het bruine moeras weg dan hun ideologisch voorouders. Het enige dat voor hun telt is dat ze hun leventje ten koste van wie of wat ook willen voortzetten. Het dondert voor hen niet waartoe dit alles ons voert. 

Hun eigenwaan is schier onbegrensd en is omgekeerd evenredig aan hun kennis. Vroeg of laat komen daar brokken van. Hun tegenvoeters ter linkerzijde gerieven hen op elk gewenst punt. 

Nederland anno 2015. Een van de meest rijke en vreedzame landen ter wereld, of vergis ik me? Leven we op een vulkaan en hebben het nooit geweten? Een vulkaan vol van afgunst, haat en nijd gevoed door een onstilbare behoefte aan bezit? 

Dit valt op Twitter te lezen. De afzender is een alleraardigst uitziende vrouw, die materieel zeker geen enkele nood kent. Haar peil aan beschaving en respect is uiterst bedenkelijk.

TRUUS…


RT @VeggenteRay: NL sta op tegen de ware fascisten van NL #extreemLinks #AFA!Volg ons en #RT!#SchandpaalRT facebook.com/pages/Extreem-… http://pic.twitter.com/qjGQf1rEze

@zutphenees @prins_1983 hmmm blommetjes jurkje aan en hoppa

RT @AadvanderNaad1: @geertwilderspvv Schokkend hoeveel westerse moslims fundamentalisme steunen elsevier.nl/Buitenland/blo… Links liberaal NL is…

RT @JohnZuyderduyn: Hoorde ik zojuist het #PGBalarm afgaan?

RT @Gerda_Groenenda: @@Elketje1984@@MariodiDarioja dat doe Mario ook bij mij hé Mario met telefoonnummer erbij 😠

RT @Gerda_Groenenda: @L@Lieve_MarE@Elketje1984M@MariodiDarioat bedoel ik 😠👊

@Gerda_Groenenda @Lieve_Mar @Elketje1984 uhhhh beste @MariodiDario ik voel me achter gegooid

Jinek Rutte #walg

@AvdBn @Gerda_Groenenda wat is raar

Beste hoax ever! !!! pic.twitter.com/Q35aX1QIoS


@varik77 grappig he hahaha

@varik77 als je.die deelt ben je echt te dom om te poepen

@omroepwest D66 paupers

@Scennix te erg

Hallo schatjes

@lammert haai poeppiedoeppie

@_dreumes heej pannekoek

@Slecht_Volk smak

@lammert jaja rubber om hoofd doet

@Kutkaboutertje wie B zegt moet ook allen zeggenEn toen was het acht uur geweest en begon de avond voor Truus op 2 maart. Genieten van de TV met een drankje en een hapje. Het echte werk laat ze over aan San, die zorgt ervoor dat iedereen op koers blijft en verder niet hoeft na te denken.


Jaar in jaar uit met dezelfde foto leuren, San, gaat wel vervelen. Heb je geen ander materiaal voorhanden? Zeg, wist je dat het beruchte pamflet over een joods complot om de wereldheerschappij te veroveren door christenen in het Arabisch vertaald is? Zonder die westerse hulp waren die Arabieren nooit op de hoogte gekomen van dat complot. Ook die mufti niet. 

Schiet het al een beetje op met je kennis van de koran, San? Ik zal je eens wat vertellen, San. Je bent werkelijk te dom om voor de duvel te dansen, dat bewijs je dag in dag uit. Je slaakt wat kreten, maar begrijpen doe je niets.  Voor welke belangen denk je staat Wilders? Voor onze belangen, tegen de islam? Nee… Voor welke belangen stond Adolf, Millionen stehen hinter mir, Hitler? Net als Wilders zou hij nu aan de kant van Israël staan, wis en waarachtig. 

Moet ik je uit je nachtmerrie verlossen of wil je graag de charlatan blijven uithangen?


Schermafdruk 2018-03-23 23.39.10Extreem dom? Voor nadere informatie over een hoog IQ kun je hier terecht San: Mensa. Een geestverwante voor jou is deze dame, een breindeskundige met een IQ van 140 of meer:


Van haar raffinement kun je nog heel veel opsteken. Ook iemand, net als jij, die denkt dat ze anti-fasciste is, dus zielsverwantschap is er tussen jullie beiden volop. Met veel liefde haat zaaien bijvoorbeeld. Dom geboren en niets bijgeleerd, dat zal de oorzaak zijn. Ja, en dan word je filosemiet, want we waren toch zo goed in de oorlog, voor de joden. Met de nare gevolgen zitten we nu, op de eerste plaats wel de joden, opgescheept.

Ten strijde, juist, tegen volksverlakkerij typerend voor fascisme. Genoemde vrouwen staan elk op hun manier hier model voor. Laat u niet verneuken.

Ter illustratie stond hier een video die foetsie is. Onderwerp en titel weet ik niet meer. Misschien een mooie gelegenheid om mensen die nog niet zo geborneerd zijn als het drietal hierboven een mooie documentaire aan te bieden. Veel van deze zaken zijn immers nooit op de Nederlandse TV te zien. Ook dat heeft zo zijn oorzaken, maar laten we niet teveel uitweiden. Veel kijkgenot…

Islam und WissenschaftUitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.