Extreemrechts bestaat niet

Deze heugelijke mededeling wilde ik u niet onthouden. Ga maar rustig slapen en hou verder uw mond… 

Voor mensen die nog wel wensen na te denken geef ik hier enkele opmerkingen door van ZanBizar en Bart Feikens. Bedenk ook, geweld gaat van staten uit. Op die basis floreert de kapitalistische economie en de technische innovatie. Gaat het volk dwarsliggen nemen de hoeders van kapitaal en staat het voortouw. Klassiek voorbeeld: Nazi-Duitsland. De kop van Jut, dan wel de zondebok valt altijd te vinden. Het volk is weer tevreden en wordt uiteindelijk zelf de kop van Jut.

ZanBizar geeft een alleszins nuttige link door, speciaal voor diegenen die werkelijk geen moeite teveel is om “onze” geschiedenissen te vervalsen, ze op hun kop te zetten:

ZanBizar 12:27am 

@bartfeikens @Blondemevrouw1 @MarieJoseGMH Kwestie van down en/of upplayen van “feiten” merijnoudenampsen.org/2014/02/17/reh…

Let eens op hoe makkelijk fascisten tot rede te brengen zijn. Volg Blondemevrouw… Geen argument, geen enkel heeft ze paraat, volslagen blind aan het rechtse politieke oog als ze is. Zou ze werkelijk geen weet hebben van alle misdaden, laten we ons beperken, van het Westen, waar de NAVO het voor het zeggen had, tegen de rest van de wereld? Zo niet, mag je dan nog ergens over welke wandaad dan ook, waar en door wie ook begaan, nog een politiek oordeel vellen? Nee, dan moet je je mond houden en vol schaamte wegkruipen vanwege alle misdaden in onze naam door staten begaan. 

Het historisch en moreel besef van rechts was en is selectief. Om het in een paar woorden samen te vatten, de ander kan verrekken als ik maar aan mijn trekken kom.

 
Zo wordt door hen namens ons gesproken:

Kassandra. Je moet wel lef hebben als fascist en oorlogshitser je met die naam te tooien. Hier nog een paar knipsels van haar hand. Hebt u ooit meegemaakt dat figuren als deze Sandra een poot uitsteken voor een ander? Zeer vermoedelijk niet, ze zien overal bedreigingen voor hun eigen hachje, stoken het vuurtje op en laten altijd anderen de kastanjes uit het vuur halen als het door hun toedoen uit de hand loopt. Dat mechanisme is al zo oud als de mensheid, vermoed ik. Waarom geven we toch deze haatpredikers en intriganten steeds weer de kans hun smerig werk te verrichten?Kassandra_Troy Mar 07, 4:20pm

PomoNieuws.nl: Rutte heeft geen mening; hij spreekt de absolute waarheid. #jihadistenow.ly/K371OAbsolute waarheid? Als ik je nou zeg dat je een bedrieger bent, een smerige leugenaar, die ook nog meent politie en justitie met haar waanideeën te moeten belasten, dan spreek ik de absolute waarheid, zonder enige twijfel. Moet ik soms je geheugen opfrissen? Trix, de landverraadster… 
 
Rutte en de absolute waarheid… Je raaskalt Sandra en je bent een laffe fascist in optima forma. Ja, extreemrechts bestaat, Sandra en San zijn hier prachtvoorbeelden van. Ze zien hun kans schoon, ze denken werkelijk dat hun tijd aangebroken is. Vrouwen…Op de foto linksboven: Audrey Tautou ter nagedachtenis aan een lieve Twitter vriendin die vorig jaar plots is overleden. (© Jonathan Alcorn, 2001)

tibaert blogspotGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.