De kots van Ina met dank aan Huib

I am myself. That is not enough.
Sylvia Plath
Ga je even kijken bij de nieuwe realist Joost en je wordt geconfronteerd met een blok:
Het brengt me op de idee eens verder te kijken wie me zoal geblokt heeft, was dat al eerder van plan vanwege mogelijke problemen met Twitter. Nu maar even een paar namen ingegeven en jawel hoor, bijna elke is raak.
Zelfs de vrouw van André heeft me de toegang ontzegd:
Nooit enig bericht mee gewisseld. Ook niet met Niemöller en Van Kan en ook met deze niet:
Er zijn er beslist meer. Als ik ze tegenkom voeg ik ze toe om te laten zien wie door enigerlei vorm van paranoia  geplaagd wordt.

Het mooiste moet nog komen. In het lijntje zie ik oude tweets van mij aan Ina. Ze had me toen allang geleden geblokt overigens. Kots:


2014De (gele) link verwijst naar: “Even voorstellen, Fons Scaf en zijn familie” van 29 november 2012. Het blijft voor mij actueel gelet op de aanstaande rechtszaak. Het gedeelte betreffende Dijstelberge: “En ook nog dit. Kinderen…” laat ik hier volgen.


november 2012 – link: ow.lyBIJLAGEJe gelooft je ogen niet. Die Sjaakie beweert al weer dagenlang, of is het wekenlang, dat ik foto’s van haar kinderen op dit blog heb gezet. Afgelopen nacht dus weer. Is deze vrouw nog wel toerekeningsvatbaar? Huib Riethof vindt van wel. Is die man een even grote dwaas als zijn beschermelinge? Ik zou het haast gaan denken. Ja, die @huibree, en dan kom ik toch nog even bij m’n “familie” uit, die aller charmants reageerde op mijn “zoon” heeft de brutaliteit te beweren dat hij bewijs heeft dat ik hem… Leest u maar: 28 november 2012.

Hij vertrouwt dat Jacqueline van Wel toe, u weet wel, @jekylline, hier @victoriejaaa. Laat ik het zo stellen. In mijn ogen gaat deze oud-wethouder van Amsterdam nu volledig over de schreef. Niet alleen dat hij door deze bewering voor mij volledig heeft afgedaan als betrouwbaar persoon, om maar te zwijgen over zijn intellectuele gehalte, maar door zijn toedoen is de affaire Sjaakie volledig uit de hand gelopen en dreigt een gebed zonder end te worden. Ik kom er nu niet meer om heen hem te betrekken in een aangifte tegen Jacqueline Wouters. In de grond van mijn hart heb ik diep medelijden met de man. En toch, wat een vreselijke man, wat een hoogst onfatsoenlijke man, die Huib Riethof.

Dat constateerde ik dus al meer dan twee jaar geleden. Nog steeds, het bewijs, het wil maar niet komen… 

Even kijken bij die man. Via de Hootsuite kan dat:


2015Een van mijn trouwe stalkers geeft Riethof een lesje. Wat is die Huib toch onnozel, z’n terechte aanklacht over racisme gaat volledig de mist in en daar maakt die Teun handig gebruik van. Als Riethof geen antwoord weet houdt hij zijn mond. Zie “het bewijs”, zie “baldadig”. Tja, zo leg je dus de loper uit voor fascisten en snoer je de mond van iemand die niets anders wil dan smeerlapperij en fascistische praktijken aan de kaakstellen. In dat laatste was hij, samen met Ina e.a. bijna geslaagd.  O, wat zou hij graag zijn geschiedenis herschrijven. Dat gaat hem niet lukken, die kots van Sjaakie blijft stinken, daar hielp ook niet de grote schoonmaak van Ina tegen.
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.