Ik hoop dat dit klopt…

Jan Sluijters: Vrouw met hoofddoek (1929)
… maar Arabieren liegen altijd. Aldus een van mijn volgers. 

Zijn de Arabieren met zijn allen overgestoken naar Kreta?  Nee, het was slechts een reactie op: “LOL. Marokkaanse bajesklant moet na straf terug naar Marokko en dat komt door Wilders, volgens hem “. Simone meldt verder: “Misschien dat de Pechtoldjes v deze wereld naar kunnen kijken en dan specifiek naar “Appie”, voor een kort college realiteit.” Realistische TV, begrijp ik. Bataafs realisme…

Een wederzijdse volger op Twitter zegt: “Ben door veel mensen besodemieterd, maar bid nog steeds dat ik geen eelt op m’n ziel krijg en open blijf staan voor andere meningen.” Hij liegt niet, dat proef je. Mooi uitgangspunt ook, kan menigeen een voorbeeld aan nemen. Realisme puur. 

De vrouw die me als geen ander besodemieterd heeft heet Eveline van Donkelaar. Ik moet haar hier nadrukkelijk noemen. Ze had iets met Anshof, wat weet ik nog steeds niet, en mij viel die vent lastig op een hoogst onbeschofte manier. Op een zondagmiddag belde hij me doodleuk op. De vraag, hoe kwam hij aan mijn afgeschermd nummer?

Enfin, gisteravond stuurde hij een bericht op Twitter door, niet zomaar eentje van dertien in dozijn gore grappen over moslims en de islam, maar eentje die nog verder gaat dan de beruchte van Nanninga over “dobbernegers”. Je voelt woede in je omhoog komen als je dit leest, maar vergeet niet, het zegt alles over hun denkwijze, willen hebben en consumeren. Voor de gevolgen van deze in het Vrije Westen tot ultieme ratio verheven instelling vluchten mensen. Logisch dat ze juist die samenhang niet tot zich willen laten doordringen.

Bataven doen zulke uitspraken, Bataven die nog steeds teren op het verzet van na ’45. Rampzalige idioten, inhumaan tot op het bot. Alles wordt weggemasseerd, de oorlog, de hel waarin die mensen moeten leven, verloren familieleden en vrienden, de trauma’s voor de kinderen. Manlief als je dit over je lippen krijgt met het oog op de toestand in die vluchtelingenkampen dan ben je een fascist en racist in het kwadraat. 

Bataven kijken weg, hebben altijd weggekeken. Het enige dat voor hen telt is rust en profijt, dan kan handel gedreven worden. Dan kunnen vrome gezichten getrokken worden. Bah, wat een volk. Ja heus, het klopt, of ze zich links of rechts voelen en noemen, het doet er niet toe. Allemaal rijk, dat is hun streven. Die het al zijn heten rechts en die het willen worden links. Delen is hun allen vreemd. Volg @gavimensch eens nauwgezet, dan begrijpt u wat ik bedoel. Ze is een schoolvoorbeeld van dat Batavendom en zou uitstekend passen bij die Anshof. De een “links”, de ander “rechts”.

Ik lieg niet, het klopt… Uitlokken, over nazi’s en honden en veel meer. 
Een goede raad, volg het journaal op de zender Arte, dagelijks om 19.10u (Duits) en 19.45u (Frans). Terugkijken kan ook: arte JOURNAL.  Over Batavenland zult u niet veel vernemen, des te meer over zaken die ons als mens aangaan.Reproductie: Jan Sluijters – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.