Die gaat mooi op de lijst

Edouard Boubat – Portugal, 1956
Zonde van de tijd, dergelijke tweets vastleggen als deze van @andiearbeit? Nou nee. Zal ik u eens wat vertellen? Die Niels zag zich al als succesvol zakenman met z’n site Retecool. Een platform voor discussie of zoiets moest het voorstellen. Bestaat het nog? Niels was wel bang dat bekend zou worden dat hij het manneke achter die site was. 

Ooit riep z’n broer tegen mij, ik steek mijn handen ervoor in het vuur, een fascist is hij niet. Ik had slechts gewezen op de opmerkelijke overeenkomst tussen Arbeit macht frei en An die Arbeit. 

Niels vond het zonde van de tijd wat ik deed en dat voor een handvol lezers. In zijn optiek juist gezien, daar telt slechts kwantiteit. Het meest vervelende aan snuiters als deze Niels is dat ze volslagen wereldvreemd zijn en nauwelijks iets kunnen beredeneren.

Vandaar dat ik hem even voor het voetlicht haal, deze kornuit van Dijstelberge, Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger, BenZoNaa en nog wat van dat volk. Ik laat me niet graag uit over intelligentie, maar het intellectuele gehalte en het politiek vernuft van al die lieden is beslist nul komma niks.

Ik schrijf over moeilijke dingen…


bron: De Limburger

 


Is de politie eindelijk met Tibaert bezig, vroeg een dwaas… Volgens zijn getrouwe bron had de politie ook al mijn weblog uit de lucht gehaald. Echt, geloof het of niet, er is me een achterlijk zooitje op internet actief, dat hou je niet voor mogelijk. Ze genieten nog aanzien ook. Dat mensen letterlijk creperen is voor hen een fait divers. 

Dit verscheen na gedane arbeid van Dijstelberge (2013): 


LiberaalNico Nov 15, 12:58pm

@AndieARBEIT @Tibaert Ze hebben al een blogsite van hem uit de lucht gehaald. jammer genoeg heeft ie er meer

 


De “discussie” van die Niels met een van mijn werkelijke vrienden…Hoe noem je een tweet waaruit blijkt dat ’n IQ van nul,komma nul echt bestaat ?

Niet om Niels op weg te helpen, dat gaat niet lukken, wel om te laten zien dat de levenswijze van ons nauw verbonden is met deze in Nigeria. Helaas weigeren de meesten onder ons van deze zaken kennis te nemen. We leven er immers goed van, van die ellende daar. Een reportage, Nigeria Dirty Oil Fact, waarvan hier de trailer:
 “Dirty Oil”… Waar ook ter wereld, oil is dirty. Zonder waren er zelfs geen wereldoorlogen geweest, hadden we nooit gehoord van Hitler, was er geen Shoah geweest. Dirty oil, niet zozeer vanwege die olie, maar vanwege de greep op de oliebronnen tot zegen van de westerse beschaving.


Uitgelichte foto: Edouard Boubat – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.