Huib Riethof, een verzoek…

Georges Hofman
Riethof is dol op het doen van pikante grapjes aan mijn adres, zeer tot genoegen van dames die hij terzijde staat. Dus dit pleziertje gun ik hem van harte. Hij verstaat gelukkig Frans en woont in Brussel…

Afgelopen nacht stuurde ik deze post gericht aan Huib Riethof via LinkedIn.

 

 


Rechtstreeks reageren op zijn account bleek niet mogelijk:

 

 


Over NAW gegevens van Riethof beschik ik niet, hij wel over de mijne. Als dat niet het geval mocht zijn heeft hij een aantal relaties die hem ongetwijfeld verder hadden kunnen helpen. Jeroen van den Heuvel, Ina Dijstelberge, Dirk Hartman, Jacqueline Wouters, Eveline van Donkelaar, Friedrich Eckhardt en nog een paar. In die omstandigheden verkeer ik niet en dat wil ik zo laten ook. Vandaar dat ik een post heb geplaatst op LinkedIn van de veronderstelling uitgaande dat hij deze zeker niet zal missen.Vanwege het openbaar karakter van de zaak en de voorgeschiedenis een copie:


 

Een verzoek aan Huib Riethof

 


Zijn reactie waarop mijn repliek: De sterke arm. Korte tijd later heb ik mijn account bij LinkedIn opgeheven.


Update maart 2017
Uitgelichte prent: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.