Huib Riethof, een verzoek…

Riethof is dol op het doen van pikante grapjes aan mijn adres, zeer tot genoegen van dames die hij terzijde staat. Dus dit pleziertje gun ik hem van harte. Hij verstaat gelukkig Frans en woont in Brussel…


Georges Hofman

Afgelopen nacht stuurde ik dit bericht gericht aan Huib Riethof via LinkedIn:

Rechtstreeks reageren op zijn account bleek niet mogelijk:

Over NAW gegevens van Riethof beschik ik niet, hij wel over de mijne. Als dat niet het geval mocht zijn heeft hij een aantal relaties die hem ongetwijfeld verder hadden kunnen helpen. Jeroen van den Heuvel, Ina Dijstelberge, Dirk Hartman, Jacqueline Wouters, Eveline van Donkelaar, Friedrich Eckhardt en nog een paar. In die omstandigheden verkeer ik niet en dat wil ik zo laten ook. Vandaar dat ik een post heb geplaatst op LinkedIn van de veronderstelling uitgaande dat hij deze zeker niet zal missen.Vanwege het openbaar karakter van de zaak en de voorgeschiedenis hier een copie:Een verzoek aan Huib Riethof

 update maart 2017


3 reacties op ‘Huib Riethof, een verzoek…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.