Zijn Aziaten dom?

Aimery Joëssel: Jalan Hanoman – Ubud (2010)


 


Reinrassig met stiff upper lip…

Stuur uw blanke kindertjes niet naar scholen met getintiërs. Getintiërs? Wat is het geval? Blondemevrouw, u weet wel die mevrouw die zich als slachtoffer ziet en samen met haar al haar rasgenoten, van de oprukkende islam, zegt: “Wat is dat toch met die getintiërs, dat ze zichzelf zo graag als slachtoffer beschouwen?”

Weer een nieuwe Wortschöpfung die thuishoort in de dictionaire van de onmens? Inderdaad, geen twijfel mogelijk. Google geeft uitkomst. Melding wordt gemaakt van een Chinese promovenda. Ze heeft cijfermatig aangetoond dat… Enfin, te stompzinnig om verder op in te gaan als de strekking van het onderzoek in overeenstemming is met het geciteerde.

Op het origineel van GeenStijl staat verder nog:


“Er zijn nog heel veel contaminerende factoren waar goed naar gekeken moet worden voordat we zomaar kunnen promovendaën dat zwarte basisscholen kut zijn voor je toekomst. JA EN NU?”Zijn Aziaten dom?

Ach, onderwijs maakt dom, dat wisten we toch? Die tekst bewijst het eens te meer. Slagen doen schoolse figuren met hoge IQ’s, wat feitelijk slechts iets zegt over in hoeverre kindertjes zijn aangepast, veroordeeld zijn tot welk radertje dan ook binnen deze maatschappij. Verder niets. Of toch? Selecteren, zeven en buitensluiten, kunnen we ook zien als een hedendaagse vorm van racisme. Bovenal ideologisch bepaald onder het motto van vrijheid.

Waaruit zou een zinnige discussie moeten bestaan over onderwijs? Juist, over welke maatschappij, welke wereld we willen. Een wereld waar wij het alleenrecht opeisen voor onze economie en onze cultuur, ze als superieur laten uitventen of eentje waarin we op onze schreden terugkeren en leren inzien dat er uiteindelijk geen toekomst meer is voor kinderen als we op de ingeslagen weg verder gaan?  

De kleurtjes, de getintiërs zijn schuld aan onze neergang wordt geroepen. Op de eerste plaats door Bataven die niet nog verder willen wegzinken in hun poel van onvermogen. Op de tweede plaats door de profiteurs, want stel je voor dat scholing eerlijk verdeeld werd over de bevolking, ieder kind als waardevol werd beschouwd, wat bleef dan op het einde van de rit dan nog voor hen over? 

Die tintjes,  dat was de aanleiding dat deze overpeinzing. Een van de getrouwen van San, de blonde, wordt schedelmeter genoemd, de verwijzing is duidelijk. Criminologie, gelaatkunde (het bestaat werkelijk) en al die andere pseudo wetenschappen, waartoe dienen ze? Juister is wellicht de vraag, wie hecht er geloof aan? Deze blonde zeer zeker. Zie dit screenshot.


Schermafdruk 2016-09-06 01.00.17

Het racisme dat uit haar woorden spreekt, valt niet te overhoren. Lees de bijbehorende tweets maar…

Deze vrouw zit gevangen in haar eigen web vol met contradicties, vergelijkbaar met Wilders. Griezelige mensen, hun vooroordelen, xenofobe en fascistische instelling weigeren ze te onderkennen, want zij zijn blank. Dan moet de ander fout zijn, niet deugen. Twijfel is hun vreemd. Nee, genetisch bepaald is hun gedrag niet, wel cultureel en ideologisch. Het is een simpel kunstje, alles vernauwen tot wij en zij. Daarbuiten is geen debat wenselijk of zelfs maar mogelijk. Bij dit alles hanteren ze een Sprachregelung waarop zij het patent hebben. 

Als protagonist van de Wilders clan is deze blonde wel een zeer mooi object om kennis van te nemen. Via haar kun je leren de aard van het alledaagse fascisme te onderkennen en er vervolgens je voordeel mee te doen. Haar TL van vandaag:  @blondemevrouw1 – 15 mei 2015.

Haar laatste gisteren was deze:

Met dergelijke barmhartigheid heb ik geen vijanden nodig. Mohammed was een geesteszieke idioot. Slaap lekker. twitter.com/rachid_ouchari…


Ze is dom gehouden, deze blanke. Om deze constatering te doen hoef je niet bepaald slim te zijn. Als contrapunt dan maar een portret van een van onze naaste en slimme verwanten, met mooie kleurtjes. Zal maar niet vertellen waaraan ik nu moet denken… 


Uitgelichte foto: bron – Monkey Forest Road: info

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.