Een hoogbejaarde psychopaat

· audio, fascisme, internet, justitie, kinderen, media
Auteurs

Het fraaiste staaltje aan Diffamierung trof ik bij de nieuwste loot van de Krapuul stam aan, iemand die zeker niet de leeskunst machtig is: Een fascistisch leerstukje. Uit zijn ontboezemingen maak ik op dat hij me al langer kent. Z’n naam ben ik nooit eerder tegengekomen, dus ga ik er maar vanuit dat deze fake is. Het past ook bij de berichten die hij aan mij besteed, laf, minderwaardig, beneden de gordel, een fascist waardig. De eerste vormt de aanleiding waarom ik melding maak van deze onverlaat:


José Barata Moura

InaDijstelberge Feb 18, 2:15pm
De man blijft zichzelf belachelijk maken in zijn pogingen Marc Dullaert zwart te maken. Reden: INA DEUGT NIET!!1!Past toch in het beeld van likken naar boven en trappen naar onderen. In dit geval is Van Zutphen boven
Ina Dijstelberge @InaDijstelberge
De man blijft zichzelf belachelijk maken in zijn pogingen Marc Dullaert zwart te maken. Reden: INA DEUGT NIET!!1!@InaDijstelberge de man is psychisch gewoon niet helemaal 100%, die leeft van conflict en aandacht, gewoon blokkeren en lekker doorleven!
 
@SimeonDronomir Al jaren terug gedaan, dít komt via #dullaertmoetblijven
Hij maakt dullaert zwart vanwege ’n obsessie met mij. Deugt niet.
 
@InaDijstelberge hij is geobscedeerd met heel veel mensen, vooral goede mensen. Ging pas ook tegen mij tekeer helemaal uit het niets! #ziek
 
@SimeonDronomir Ik weet het. Onbehandelbaar. Dit gedrag vertoonde hij al ver voor twitter, bijv. op het forum van het NRC, is hij afgegooid
 
@InaDijstelberge ja ik weet het, heb hem overal altijd gemeden; niemand heeft iets aan hoogbejaarde psychopaat met teveel lege tijd omhanden


Ina en het pedoprobleem


Achterlijkheid en kwaadaardigheid strijden hier om de voorgang. Die kun je slechts laten zien. Ook dit schotschrift aan Wollaars gericht: Hoe @NOS Jeroen @Wol-laars de rechtsbuiten van NL werd. Hij beëindigt het aldus: “Dat is mijn mening, gebaseerd op de feiten rond Jeroen Wollaars, en daar mag hij het mee doen!” Hier past zwijgen voor dit summum aan intelligentie en beschaving.

Via de TL van @wol vanaf 1 januari kunt e.e.a. verifiëren. Hoe @wol ervan kon worden beticht de hand te hebben in het verdwijnen van Twitter accounts is mogelijk een onderwerp voor later, ik heb ook nog andere zaken te doen dan idioten van mijn lijf te houden. Als documentatie kunt u wel die complete TL van 9-19 februari met mentions raadplegen. Bijzondere aandacht verdienen de tweets van @drsYell.


ps 
Als m’n vermoeden juist is hebben we het in het geval Dronomir te maken met Roelf Renkema.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: