Excuses hoef ik niet…

Karl Hofer: Triangel (1878)Ina Dijstelberge…


Excuses hoef ik niet, maar toon eindelijk eens een minimum aan respect voor iemand die je ter wille wilde zijn, maar die je samen met schorem en onverlaten in de drek wenst(e) te duwen. Ik noem dat fascisme, begrijp je? Kortom, verzoek Google mijn weblogs terug te zetten, zodat iedereen in staat is zijn eigen mening te vormen. Een dergelijk verzoek zal zeker tegen het zere been van je maatjes zijn. Je weet wie ik bedoel? Huib Riethof en André de Raaij. Ik reken erop dat je nog een zekere mate van oprechtheid bezit en zelfstandig wenst te handelen. 

Of vergis ik me zelfs hierin?

Voor het geval je nog niet op de hoogte bent, in de loop van dit jaar komt er een zitting voor de meervoudige kamer van het Gerechtshof in Den Bosch. Deze kan verregaande gevolgen voor je handel en wandel jegens mij hebben. Mensen steeds blijven beliegen werkt op den duur tegen je, dat moet je onderhand toch weten.

Je laatste schunnigheden en bedrog. Ze zeggen alles over jou, niets over mij, begrijp je? Alles valt terug te lezen, maar wie doet dat? Daar maak je misbruik van. Voorbeeld: Dullaert en vervolgens een hoogbejaarde psychopaat.

Jij zegt het: “Ina deugt niet”. Dat hoor je mij niet zeggen, wel dat je je aan fascistische praktijken schuldig maakt. Enfin, toon eens lef en laat zien dat de etiketten waarmee je je behangen hebt ergens voor staan en niet volkomen hol zijn. 

Nog even die NRC. Dat spel bij de NRC werd op vergelijkbare wijze ingeluid als waarmee ik nu te maken heb op Twitter. Een links-rechts model, eendrachtig om ongewenst het zwijgen op te leggen onder het motto wat wij vinden dat waar is, is waar: “Potdeksel- en Kopdoekjesdebat”. Toch griezelig dat extremisten in hun praktijken en woordkeuze zo uitwisselbaar zijn. De grootste profiteur van dit alles is in dit land Wilders, maar dat hoef ik niet uit te leggen, dat begrijpt ieder verstandig mens.

Zie maar:
Fons, reageer eens op de hoofdredacteur: Mijn reactie…
En:
Fascisme, helemaal uit het niets. Zo zou je het kunnen zien, maar zo bedoelt de zielepoot het niet.
 
Uitgelichte afbeelding: Karl Hofer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.