Een linkse patriot

Foto
Zijn hart gaat sneller kloppen bij het horen van de drie letters KLM. Hij voelt zich een met die maatschappij die alles uitdraagt waar Nederland voor staat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en koninklijk. Wij zijn anders, we steken erboven uit. 


 


Even tussendoor, kunt u zich voorstellen dat Wilders niet met de KLM vliegt? Je bent patriot of je bent het niet. Zouden Fransen een vergelijkbaar gevoel hebben bij Air France? Duitsers, patriottische Duitsers, zeker wel bij hun Lufthansa. Duitsers die bij ons en vooral door “links” graag afgeschilderd worden als enge nationalisten die niets van de geschiedenis geleerd hebben. U kent de geschiedenis nog niet van de roemruchte Lufthansa? Fliegen heißt Siegen: En die van de KLM? Die is niet zoveel anders…

Een linkse patriot die alles van fascisme meent te weten en daarbij gezonde nationalistische gevoelens heeft, ja, waarom niet? Je mag toch trots zijn op je land? Jammer toch dat het kapitaal daar geen boodschap aan heeft, zelfs een van onze nationale producten komt nu uit Polen, pindakaas van Calvé. En de KLM? We weten het, terugkopen zeggen nationalisten, met onze duiten. De kronkels bij nationalisten en patriotten zijn groot en er wordt voortdurend gebruik van gemaakt voor zaken die niet de onze zijn, hier niet in dit land en elders niet.

Patriotten zijn voortdurend in de weer om te kijken wie mogelijk landverrader kan zijn, extremisten zijn gewoon de meetlat te nemen. Bij iemand als meneer Dronomir komen die eigenschappen tezamen als ware hij het specimen van de linksfascist. Zijn kaartenhuisje heeft hij na lange en diepe studie in elkaar gezet en dat dient overeind te blijven. Durf zelfs niet in de richting van dat bouwsel te wijzen, je wordt in onverbloemde fascistische taal terecht gewezen en tot onpersoon verklaard.

Een bloemlezing uit het werk van Dronomir op Twitter. We beginnen tien dagen geleden:


Als het niet zo volkomen belachelijk, absurd en krankzinnig was zou ik haast lachen om @thierrybaudet‘s krankzinnige tweet.

Type als @thierrybaudet doen denken aan #PeGiDa leden in Oost Duitsland die hun ‘Duitse Gebieden’ terug willen (Vorpommern, Pruisen).

Sinds wanneer en waarom zijn mensen ueberhaupt Vollidioten als @thierrybaudet gaan citeren en serieus nemen?

Ja ik snap dat dus niet – @thierrybaudet is niets, betekent niets en is zomaar uit riool gekropen, negeer gewoon!

Enige wat @diederiksamsom moet doen is OPZOUTEN! Geen toekomst vr PvdA zolang hij er in zit, Aboutaleb is enige kans!

Weer iemand die links en rechts volkomen door elkaar heen haalt. Putin is links, Baudet extr rechts!

 


Moet ik nog verder gaan? Putin is links… 


Witte aanranders – oh je bedoeld natuurlijk @LavieJanRoos?

The only reason why the US wants Russia to ceasefire in Syria, is bc the Russians are getting too successfull to wipe out US backed ISIS and US, Israel, Turkey are loosing massive profits of the oil ISIS is selling them illegally, due to Russian bombings! Total hypocrits!

 


Ik zou zo zeggen, vertaal deze tweet ook even in het Russisch…


@NOS rectificatie en persoonlijke excuses van rechtsbuiten @wol!

Nou ben benieuwd, hou me op de hoogte – hij blockt mij (en ongeveer half NL die niet #PeGiDa steunt ondertussen).

Ik vraag me altijd af hoe mensen zo vol haat en geweld komen; hoe worden mensen zo inhumaan en doorgedraaid als raciste @Quizzy69 ?

De #PVV tsunami v haat heeft vooral duidelijk gemaakt dat Geert’s achterban niet eens in staat is normaal NLs te schrijven @Quizzy69 #PeGiDa.

Ik stel voor dat @geertwilderspvv n spoedcursus Nederlands voor zijn aanhang & #PeGiDa gaat organiseren. Gebrekkige taalkennis is schokkend!

 


Een reactie:


Jeroen Wollaars @wol 8 dagen geleden
@BonZQi_LD @SimeonDronomir We hebben inmiddels de feiten binnen, zie mijn eerdere tweet. Komt zo nog een bericht aan op nos.nl

Jeroen Wollaars @wol 8 dagen geleden
@BonZQi_LD @SimeonDronomir Hier het beloofde artikel nog: nos.nl/artikel/208713…

 


Daar komt geen antwoord op. Dronomir is nu met de KLM aan het keuvelen. Vervolgens:


The only ones we need defense against are far right racist nazi’s from #PeGiDa and such fascist groups!

Ja dankzij de racistische vooroordelen en propaganda van @NOS @wol.

En de hoofdclown van deze smerige racistische propagandaoorlog tegen Moslims is @NOS rechtsbuiten @wol!

Wat is de balans van alle sloop op onderwijs, cultuur, zorg, soc. zekerheid, milieu, na 3 jaar steun voor banksters v @diederiksamsom?

Ik zou voorstander zijn van een downtest voor de #PVV en #PeGiDa aanhang. En bij positief bevonden graag onder psych. behandeling!

@PieterOmtzigt laffe huichelachtige politiek – kan het niet anders zeggen! 80% van jouw collega’s is het niet waard die plek te bezetten!

Dit incompetente stel corrupte valse plaatsbezetters (tis geen kabinet) moet idd in schade gehuld opzouten, en wel onmiddellijk!

@PieterOmtzigt dat had je niet moeten doen, geef @ArdvanderSteur geen gelegenheid voor nw doofpot!

Natuurlijk maakt @RPlasterk zich geen zorgen over manipuleren v #Referendum. DIe wil immers niet dat dit doorgaat en kan slagen. SCHANDE!

Als er gehetst moet worden tegen (moslims of) Russen dan is @janeikelboom uiteraard vd partij. Wie kan je bij @NOS nog geloven? #propaganda?

Rechtsbuiten racist @wol maakt zich als zgn @NOS journalist steeds belachelijker en ongeloofwaardiger, en nog steeds geen excuus!

Zijn de excuses van @NOS rechtsbuiten @wol al binnen over zijn schaamteloze haatzaaien tegen moslims? Zo niet graag ontslag op staande poot!

@FrontaalNaakt uitstekend gezegd, kan ik alleen maar van harte ondersteunen! Racist @wol heeft reputatie volkomen verspeeld. #racist

 


Nou, dit moet meer dan voldoende zijn. U weet het nu, moreel hoogstaand en fascisme, van welke kleur ook, gaan prima samen. De oorzaak waarom ik met dit kereltje vandoen kreeg: “Een fascistisch leerstukje” en  “Auf Anweisung…“. Schelden doet ie niet, beledigen niet, hij liegt niet, verspreidt geen desinformatie en is geen racist…:


Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
soms vraag ik me af of we beter af zijn met internet, als ik alle scheldpartijen, beledigingen, leugens, disinformatie en racisme zie

 


En denk eraan, desnoods grijpt Dronomir eigenhandig in:


Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
Turkije denkt dat ze straffeloos Koerden kunnen uitmoorden, Russen neerschieten en zaken doen met #ISIS. Dat is niet zonder consequenties!

 


Wat zei ik, hij is moreel hoogstaand en bij Krapuul weten ze zulks te waarderen, hun chief-editor voorop. Omgekeerd ook:


SimeonDronomir Geretweet

Ina Dijstelberge @InaDijstelberge 7 dagen geleden
Als @LodewijkA een trol als aarsema serieus neemt,is het hek van de dam. @FrontaalNaakt wacht nog steeds op rectificatie mijnheer Asscher.

 


Hij gaat dan zijn verhaal, zeg maar rustig smaad en laster, over Jeroen Wollaars verspreiden via een LT:


Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
Hoe @NOS Jeroen @wol-laars de rechtsbuiten van NL werd Read: tl.gd/n_1sob5al

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @wltrrr @InaDijstelberge @MisterBlok @martoiu @BonZQi_LD @Joop_nl

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @JohnitoMusic @KesTeab @Joos4 @Gettunoiu @Flip_Switch @LinksLoeder

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @reinier63 @links_huftertje @LinksePers @Allochtoons @Globalising_

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @poeetweet @rodewijntjes @wijnazijn @conelus @Tweeter1977SJ @winnend

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @Standplaats_KRK @ReneDamkot @rzuaslan @Foaroan @MarcovanHaperen

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @Gettunoiu @mensextremist @Matthijs85 @stopmoslimhaat @MartijnTonies

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 6 dagen geleden
De zaak @wol – over rechtsbuiten en haatzaaien twitlonger.com/show/n_1sob5al @fritswester @JosHeymans @chrisklomp @DominiqueHeyde @ronfresen

 


De eerste die het schotschrift van hem RT is, wie anders, Dijstelberge:


De vervuiling door spammen en RT’s is overigens de achilleshiel van Twitter. Nu komt Tibaert aan de beurt:


SimeonDronomir Geretweet
Ina Dijstelberge @InaDijstelberge 6 dagen geleden
De man blijft zichzelf belachelijk maken in zijn pogingen Marc Dullaert zwart te maken. Reden: INA DEUGT NIET!!1! 

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 5 dagen geleden
@InaDijstelberge de man is psychisch gewoon niet helemaal 100%, die leeft van conflict en aandacht, gewoon blokkeren en lekker doorleven!

Ina Dijstelberge @InaDijstelberge 5 dagen geleden
@SimeonDronomir Al jaren terug gedaan, dít komt via #dullaertmoetblijven Hij maakt dullaert zwart vanwege ‘n obsessie met mij. Deugt niet.

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 5 dagen geleden
@InaDijstelberge hij is geobscedeerd met heel veel mensen, vooral goede mensen. Ging pas ook tegen mij tekeer helemaal uit het niets! #ziek

Ina Dijstelberge @InaDijstelberge 5 dagen geleden
@SimeonDronomir Ik weet het. Onbehandelbaar. Dit gedrag vertoonde hij al ver voor twitter, bijv. op het forum van het NRC, is hij afgegooid

Simeon Dronomir @SimeonDronomir 5 dagen geleden
@InaDijstelberge ja ik weet het, heb hem overal altijd gemeden; niemand heeft iets aan hoogbejaarde psychopaat met teveel lege tijd omhanden

 


En meteen aansluitend:


Simeon Dronomir @SimeonDronomir 5 dagen geleden
@VanOverNaar @Krapuul neem aan dat oorlogsmisdadiger #Bakellende een 1e exemplaat in ontvangst mag nemen, met zn VOC mentaliteit?

Arnold van der Kluft @VanOverNaar 5 dagen geleden
@SimeonDronomir Lijkt mij een aardige tip voor de uitgeverij, maar ik denk niet dat JP er op in zal gaan

 

 

Wat een geluk dat André oplet…


Meer @simeondronomir? Hier z’n TL van 14-24 februari 2016 waaruit het bovenstaand materiaal stamt. Of ik ooit excuses zal ontvangen van Simeon? Wees er van overtuigd dat dit nimmer het geval zal zijn. 

Om die reden schaar ik hem onder het etiket “linksfascist”, daaronder versta ik personen, die alle kenmerken vertonen van een fascistische habitus, autoritair, één waarheid en dus geen dialoog, zwart-wit denken etc. Links omdat zij zichzelf zo wensen te zien. Feitelijk verschilt hun logica om zichzelf als links te bestempelen niet zoveel met die in fascistische kring geschaard om Wilders gangbaar is om links te diskwalificeren. Merkwaardig, maar daarom nog niet minder waar… 

Ik vrees, had Simeon in de jaren dertig in Duitsland als Duitser geleefd, hij zou bezweken zijn voor hun ideologie. Een echte patriot.


ps
Wie is Simeon Dronomir? Dat valt ook op dit weblog te achterhalen… Een zekere Roelf.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.