Vijanden van de kip

Eve Arnold: Marilyn Monroe and John Huston – lucky toss
Dat steekt, Gods Thorn, of is de dondergod bedoeld? Gods toorn? Die talenkennis van Bataven brengt je op dwaalwegen. Laten we het erop houden dat we met een cholerische God van doen hebben, toornig dat tegen zijn geboden gezondigd wordt.

Herman Falkenstein

Falkenstein reageerde n.l. op een bericht waarin van necrofilie sprake was. Sexual abuse, including the rape of children and sexual offences against the dead door een dj van de BBC, die de Kerst vierde samen met Margaret Tatcher toen ze nog premier was en de financiële wereld op haar kop zette.

Rechtschapen lieden laten het kwaad langs zich afglijden, op hen heeft het geen vat. Ze weten haarfijn wie deugt en wie niet. Hun oordelen lijken van een onfeilbaar gehalte. Zo ook de boodschapper van het bericht over die dj. Ze bezit een grote kennis over derivaten en die gekoppeld aan haar omvangrijk dossier over de internationale pedo-scène was vermoedelijk bepalend bij haar keuze om ons dergelijk nieuws niet te onthouden.

Hierdoor wordt pas goed duidelijk waarom ze onafgebroken gesteund werd door linkse krachten, waarom ze justitie wantrouwt. Ook waarom haar politieke vrienden haar uiterst dankbaar waren toen ze in grote oprechtheid wees op het gevaar Tibaert, speciaal voor onze kinderen. Hun kinderen… Gewezen werd door haar en haar metgezellen op overeenkomsten tussen Dutroux en Tibaert. De Witte Marsen in België zaten in hun geheugen gegrift. Onlangs zei nog een van hen de vrouw van de pooier moet van dat pooieren afweten. Al het andere werd bijzaak voor deze rechtschapen mensen.


Hoofdredactie Krapuul

 

 

Hun moraal, hun ethiek spreken grote delen van ons volk aan. Ze weten te overtuigen, want hetgeen ze uitdragen doen ze in alle oprechtheid. Hun toorn en Gods toorn vallen samen. 

Nu pas, door dat bericht dit weekend rechtstreeks aan Tibaert gericht werd me de volle reikwijdte duidelijk die het fascisme in Nederland heeft genomen. Want zeg nou zelf, wie twijfelt aan de oprechtheid van Wilders en Bosma, wie aan die van Krapuul? Hun liefde voor mensen is niet onbegrensd, de eigen soort dient beschermd te worden is hun credo. 

Nogmaals, ze oordelen en veroordelen op grond van eigen inzicht en dat is onwankelbaar. Eenmaal ingenomen standpunten worden niet gewijzigd. Daarom maar weer eens op herhaling…

Leuk, je ziet steeds weer nieuwe verbanden, nu eentje met Annabel. Annabel en Sjaakie…
Allemaal vrouwen die deze Hartman (Rommedoe) volgen.
Z’n trouwste aanhangster was ongetwijfeld Eveline van Donkelaar (@gavimensch)
op haar beurt weer ondersteund door Krapuul.
Jacqueline Wouters is hun intermediair.


 


Korte tijd nadat van Krapuul zijde was ingegrepen, met als gevolg dat al m’n vroegere blogspots bij Google verdwenen, verscheen het volgende op dit weblog: Een lijst van stalkers – december 23, 2013. Het bericht vormt een goede inleiding op het wereldje van fascisten. Uiteraard weigeren ze die titel te dragen. 


Bewerkt: maart 2017


Uitgelichte foto: Eve Arnold – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.