De macht van Wilders

Aart Klein: Scheepswerf Verolme – Botlek 1962
Zo werd vier jaar geleden Hillary Clinton vertrouwelijk geïnformeerd over de invloed op het landsbestuur door Wilders: 


“As I mentioned, Geert Wilders, the neo-fascist, has inordinate influence in the Netherlands. Below is a memo written by my friend, Rob Riemen, president of the Nexus Institute, the leading intellectual foundation in the country (funded in part by the royal family).”
Onze Prof. Akkermans betreffende fascisme en nazisme mocht een memo schrijven. Wat valt erin te lezen? Niets dat we ook toen al konden weten, m.n. het expliciete vetorecht t.a.v. bepaalde beleidszaken, overheidsuitgaven en benoemingen. Een complete controle over de regering lijkt me overdreven en onjuist, zo ook de schets van de afhankelijkheid van de Nederlandse media. Dat Bosma wegkomt met zijn nonsens was ook niet nieuw, denk maar aan zijn plan voor een Groot-Nederland, om van de uitspraken van Wilders maar helemaal te zwijgen.

Zullen we niet liever wijzen richting academici en vooral journalisten die weigeren Wilders cs het vuur aan de schenen te leggen? Was dat wel gebeurd dan hadden we nooit een gedoogkabinet met Wilders gekregen. Zo simpel is dat.

Leuk is nu mijn lievelingssite te raadplegen. Wat melden ze? 


“Er worden dingen in vermeld die nou juist in de Nederlandse media niet werden of worden vermeld, met schokkend-eerlijke vermelding van de reden waarom: Wilders regeert. De verhalen over de “linkse nazi’s” en de ontkenning van het verband tussen Breivik en Wilders, non-onderwerpen in Nederland.” Verder niets, helemaal niets, behalve de integrale overname van die briefing. Een linkje had volstaan. Bij deze, dan merkt u vanzelf wel hoe schokkend dat bericht aan Clinton was: Hillary Clinton Email Archive – WILDERS INFLUENCE IN NL.


Het verdienmodel van mijn lievelingssite, boeken…


Uitgelichte foto: Aart Klein – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.