Wilders is tegen geweld…

Henri Matisse: Café
In de vertaling van Wilders, we verliezen onze cultuur en identiteit, ons land wordt overgenomen, verzet is plicht. Ook zegt hij, het conflict in het Midden Oosten gaat niet over territoria, grenzen, maar over ideologie, de islam versus de vrijheid. 

Onze cultuur, ingebed in een hoog technologische kapitalistische economie, met onvoorstelbaar militair potentieel, daarover zwijgt Wilders in alle talen. Hem rest slechts, als zijn ideologische makkers van Trump tot Putin, het  fabuleren over patriotisme. De lessen die we uit de geschiedenis zouden moeten trekken zijn bij hen bij het oud vuil gezet, want hoe kun je anders de geesten rijp maken voor nieuwe lucratieve militaire avonturen?

Een van die lessen is, we, de Duitsers, hadden het kunnen weten. Alles was opgetekend door de Leider. Het was glashelder wat er stond te gebeuren, toch kon een proces in werking gezet worden waarvan we nu de uitkomst weten. Bij dat van Wilders cs is dat ongewis, maar dat dit primair op geweld uitdraait is zeker. Het Midden Oosten levert het aanschouwelijke voorbeeld en niet voor de eerste maal.

Kennelijk is er niet veel voor nodig mensen een rad voor de ogen te draaien. Beroerd is dat mensen met een mogelijk weerwoord tegen deze propaganda zich focussen op faits divers van het klootjesvolk, juist daarmee Wilders in de kaart spelend.

Wie niet over kapitalisme wil spreken moet over fascisme zwijgen. Deze gulden regel kennen Wilders en zijn geestverwanten maar o zo goed. Ze slagen er zelfs in dat deze koppeling niet gelegd wordt, immers islam is gelijk fascisme stellen zij en ze worden niet ter verantwoording geroepen. Huntington heeft prima werk geleverd, blijkt nu al jaren. De slachtoffers van het in gang gebrachte proces zijn ook bekend, o.a. de vluchtelingen uit Syrië. Testosteronbommen heten ze in de bewoordingen van Wilders. En daarmee is de cirkel rond. De legitimatie voor geweld is geleverd.

U gelooft me niet? Adolf Hitler werd ook niet serieus genomen, of wist u dat niet? Neem Wilders bloedserieus en beluister hoe hij bij elke zin die hij uitspreekt de waarheid geweld aandoet. 2009 was het volgende (zie video) van hem te horen, nog voor de Arabische Lente, nog voordat twee jongetjes in Syrië op een muur krabbelde, weg met dit regime, weg met Assad. Ze werden opgepakt en afschuwelijk gefolterd. Het had een volksopstand tot gevolg, het verdere verloop kennen we. O ja, nog dit, wie voelden en voelen zich het meest door Assad beschermd? De christenen, o ironie.

Geert Wilders warning to America – 1


Geert Wilders warning to America – 2


Nogmaals, laat elke zin tot u doordringen, speel advocaat van de duivel, en let erop waarover hij niet spreekt. Dat is zo ongeveer alles wat voor ons mensen relevant is. Zijn praatjes zijn een ware cursus in het bedrijven van fascistische propaganda. Centraal daarin, wij zijn de goeden en zij zijn de kwaden. Stel je voor, Wilders was aan de “andere kant” geboren. Hij zou, en dat is bijna vanzelfsprekend, Deach, Al Qaida, de salafisten een warm hart hebben toegedragen. Nu is hij hun spiegelbeeld en misbruikt de slachtoffers van een vorige golf van fascisme, de joden voorop. 


Statistieken volgens Donald Trump, held van Wilders

 


Wilders is tegen geweld… Het gaat niet over territoria of grenzen, zegt hij. Wij horen beter te weten. White genocide zeggen de Amerikanen, die aan Wilders’ lippen hangen… Zwarten, moslims, het dondert niet…


 


Wilders is tegen geweld, zegt hij, maar hij liegt zoals fascisten plegen te liegen. Goebbels lijkt zijn leermeester en zijn inspirerend voorbeeld. 
Uitgelichte afbeelding: bron – Inzet: #TrumpRally

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.