Lou de palingboer?

Verlekkerd op blond?
We zouden het bijna vergeten, waarom kwamen die Syriërs massaal ons land binnenvallen, het land van melk en honing? Bijna allemaal jonge kerels waren het, testosteronbommen, zoals de leider van Oranje, Blanje, Bleu wist te melden. Om te verkrachten, lees onze mooie blondines te komen inpikken? Verkrachten? Nou dan moet hij nodig eerst in eigen kring rondkijken, zelfs het in elkaar trappen van zwangere vrouwen hoort daar tot de mores. Arabieren hebben weet van erotiek, dit in grote tegenstelling tot Bataven, met hun recht op en neer. Voor vrouwen is de keuze dan snel gemaakt en geef ze eens ongelijk?

Grenzen dicht, Rutte, riep de Leider toen uit. Nu zegt ie, stuur ze terug, allemaal, geen pardon. Vraag, moeten die schone meiden mee, mogen ze wel mee? Waarom zwijgt onze nationale haatzaaier over dergelijke zaken? Zijn illustere voorganger was er heel open over: Blutschande…

Maar het moet gezegd, over de materiële impact is hij wel duidelijk.

Stel je voor, elke Syriër die hier naar toe is gevlucht heeft al een woning gekregen. Elke, of bejaard, of kind, of man, of vrouw. Eerlijk, de grootste politieke zwendelaar, fascist in hart en nieren, geboren haatzaaier en demagoog, erger dan Hitler, wist dit vandaag op de radio uit te kramen.

Je krijgt dit te horen dankzij een RT van een radioprogramma. Luister even…


 

Syrië is niet veilig om naar terug te keren, zeggen Syrische vluchtelingen in Nederland, arabist Leo Kwarten en de VN. , die wil dat Syriërs in Nederland terugkeren naar Syrië, reageert.

 

Geert Wilders (PVV) wil dat Syriërs in Nederland terugkeren naar Syrië

18:57 – 11 mrt. 2019


Dit commentaar geef ik op Wilders:
Een fascist aan het woord, een fascist met een zeer speciale achtergrond. “Ons Indië”. En wat is het probleem? Mensen die rust en veiligheid willen. Waarom wordt die vent überhaupt aan het woord gelaten? Om haat te zaaien?

Vervolgens eentje op de RT:
Zeker, als fascist doet hij het uitstekend. Vluchtelingen als profiteurs afschilderen, bijvoorbeeld. Ja, en wat is veilig? Waarom is hij zo laf om lijfwachten te accepteren? Omdat hij anders geen stemmen meer trekt, nog ongeloofwaardiger wordt? https://twitter.com/lewinskylou2/s

En tot slot:
Ook leuk, de ene arabist is kennelijk de ander niet…

Als reactie volgt blok, niet door Wilders, nee, door die rattenvanger was ik zo ongeveer als eerste al geblokt, maar door het manneke Lou, een grote binnen de PVV sekte. Kijk maar, de cijfertjes spreken klare taal.

In ruim twee maanden tijds bijna drie duizend volgelingen. Hij overtreft zijn illustere voorganger verre. Hij weet in wiens voetstappen hij moet treden, in die van een ongenaakbare, meedogenloze Leider, minnaar van katten, helaas. Waarom gebruikt deze Lou een geleende naam, een naam die bij mij associaties opwekt aan Monica, representant van zo ongeveer alles wat zijn sekteleider veracht, menselijkheid, openheid, eerlijkheid? Laten we het maar op z’n fascistische geestesgesteldheid houden, alles misbruiken voor het ideaal ter vernietiging van wat bescherming behoeft.

Wilders is tegen geweld… Het gaat niet over territoria of grenzen, zegt hij. Wij horen beter te weten. White genocide zeggen de Amerikanen, die aan Wilders’ lippen hangen… Zwarten, moslims, het dondert niet…
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.