Een blog van Gerardje…

Tokyo Asakusa Storefront
Anoniem, maar toch weer niet zo anoniem. Onderstaand bericht ontdekte ik dankzij de zoekmachine Qwant, waarvoor hulde. Het stamt uit 2015. Gerardje was eerder al zeer bedreven gebleken in het maken van blogs over Tibaert. Ze waren plots verdwenen. Onlangs vroeg ik hem, waarom hij ze verwijderd had met het verzoek ze weer terug te zetten. Hij gaf gehoor aan m’n verzoek, maar er bleek nogal wat verdwenen. Deze, die ik nu overneem (jaja, auteursrecht) kende ik nog niet. 

Op de activiteiten van Gerardje, Amsterdammer en confederal warrior, kom ik nog eens terug. De man is volslagen onbeduidend, maar vormt een illustratief voorbeeld voor de aanhang van Wilders.

Hier heeft hij het over de beroemd, beruchte lijst van onverlaten, mij ooit eens doorgespeeld. Op dit weblog valt in samenhang alles over deze lijst terug te lezen, voorzien van het benodigde commentaar. De verantwoording om deze te publiceren lag volledig bij mij, dat spreekt. Het succes was ongekend en zette veel kwaad bloed bij regelrecht schorem en andere onverlaten uit de PVV hoek. Hiertoe reken ik ook Gerardje. Z’n mentions richting Tibaert staan hier: @gerardvane – april 2012 – april 2016.

Ina Dijstelberge zal verrukt zijn dat ook Gerardje het met haar eens is.  De waarheid van fascisten is onweerlegbaar, zoals we dienen te weten.


Een fascistisch lijstje van Tibaert | De visie van Van E

vanevisie.blogspot.com/2015/08/een-fascistisch-lijstje-van-tibaert

Frappant is dat de verantwoording van de lijst door Tibaert afgeschoven wordt op iemand die hij beschrijft als: “een onpartijdig, wetenschappelijk geschoold iemand.”

Een fascistisch lijstje van Tibaert

Schermafdruk 2016-07-31 20.02.47De stalkerslijst heet nu idiotenlijst.
Ja, Tibaert de haatkip heeft een verse lijst gemaakt van mensen die hij als idioten beschouwt. Mensen die hij daarnaast pleegt te beschuldigen van nazisme, fascisme en stalken. En er zijn nogal wat mensen die Tibaert stalken, als we hem op zijn woord zouden geloven; och doe dat toch vooral nooit.

Ook Geert Wilders stond oorspronkelijk op de lijst, maar in de huidige vorm prijkt hij er niet meer op. Wellicht werd Tibaert onvoldoende gestalkt door Geert Wilders. Wel Jack M… Elma D…. Bart S…. Harm. S… Nausicaa Marbe etc: velen worden met naam en toenaam genoemd op het schandelijke lijstje – waar niet iedereen al te zeer over te spreken is, want niemand gaat graag als idioot of ‘fascist’ (zo worden de mensen op de lijst steevast door Tibaert aangeduid) door het leven.

Frappant is dat de verantwoording van de lijst door Tibaert afgeschoven wordt op iemand die hij beschrijft als: “een onpartijdig, wetenschappelijk geschoold iemand.” Wetenschappelijk geschoold. Zou deze mysterieuze vreemde sociologie gestudeerd hebben? Je vraagt het je af. Hij heeft hoe dan ook ooit een universiteit van binnen gezien (wetenschappelijk geschoold) en dat schenkt hem het recht om, in de volstrekte anonimiteit verkerend, mensen met voor- en achternaam te noemen op een lijstje van een site van een beruchte smaadschrijver, denkt-ie. Daarmee bedient hij de PVV-hunter die nu direct op google aan de slag kan om de huizen “van dat gajes” te markeren.

Zeg, zou deze wetenschappelijk geschoolde iemand Tibaert zijn? Het kan bijna niet anders.

Heilig gelooft Tibaert in zijn eigen onfeilbaarheid en niks geeft hij om het oordeel van anderen. Onpartijdig noemt hij zichzelf, nota bene.

“De stalklijst. Drie jaar geleden ontving ik de eerste versie,”schrijft-ie, “Ze had behoorlijk wat nasleep. Wat ik wel niet durfde? Mensen die lijstjes maken deugen niet, zei schat Ina.”

Ina sprak de waarheid.

 

11th August 2015 geplaatst door Gerard VanE

 

Commentaar:

Afgezien van het commentaar is het alles bij elkaar genomen een mooi blogje geworden, met een fraaie bijdrage van Won Kang en een Video-column van Geert Geel.Chapeau! Groet, Gerardje

BeantwoordenVerwijderen

 

 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.