Hollandse Hufters en Haatzaaiers

Marc Chagall: Apocalypse in Lilac, Capriccio (1945)
Een eenvoudige manier om de rechts extreme netwerkjes op Twitter te leren kennen is #FF. Die onderlinge aanbevelingen spreken voor zich: 5 oktober 2012. Achter grave_yard01 gaat Herman Falkenstein schuil.

Het ons kent ons. Zeer bijzonder zijn die van Alexandra Strieker. Hele waslijsten zijn het elke vrijdag. Al haar Amerikaanse vriendjes passeren de revue. Inmiddels is ze wel op distantie gegaan van @Jekylline. Die werd voor haar te onberekenbaar.

Bij de een staat de zuiverheid in de leer van Ayn Rand voorop, bij de ander het geloof in de ene ware profeet Wilders. Het sluit elkaar niet uit, zelfs integendeel, punt is wel wie maakt de dienst uit op Twitter. Velen horen tot beide kampen. Kijk a.s. vrijdag maar eens bij deze fascistische dames.

Een uitvloeisel van hun houding is dat ze zich geroepen voelen als meesteres van hun aanhang op te treden en zo nu en dan een corrigerende tik uit te delen. In het verleden deed dat Strieker meermaals t.o.v. Friedrich Eckhardt. Nu was het de beurt aan Jacqueline.

De betrokkene van onderstaand bericht  hebt u al leren kennen: Geylbaert en Haatbaert.


HOLLANDSE HUFTERS
Grappig, ik kende de maker van deze site niet. Onze Gerard wel, als we hem mogen geloven. En wat meldt deze nette meneer? Lees maar, het riool gaat weer open. Is iedereen weer volledig geïnformeerd, nee niet door feitelijkheden maar over de gedachtekronkels van een hedendaagse fascist. Een ware en o zo arm aan geest. 


HAATZAAIERS 


Dankzij deze Gerard kon Sjaakie meteen aan de slag in haar strijd tegen Tibaert, liefdevol ondersteund door het bovengenoemde tweetal, Sandra en Jeky

Even om misverstanden te voorkomen. De maker van de site Hollandse Hufters heeft geen accounts op de sociale media. Dat kon Gerardje weten. Krek is iemand anders, een linksige Bataaf en kompaan van Peter Breedveld, woonachtig in Frankrijk, iemand waarvan geen enkele steun te verwachten valt, zeker voor Tibaert niet. Ook dat zuigt Gerardje weer uit zijn dikke duim.
 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.