Flikker op domme gnome

illustration by Fuchsia MacAree

Vier jaar geleden…


Jeroen vd Heuvel:

Flikker op domme gnome, laat me met rust. Sodemieter op kwaadaardige gnoom. Ik flikker ter ere van die sneue faalhaas @Tibaert nu gewoon een hele column uit hootsuite dan zie ik m hopelijk nooit meer met zijn gehuil.

Eveline van Donkelaar:

opgeruimd staat netjes. slaap lekker. Beschaafd En Fatsoenlijk, is dat iets;-))))) #BEFVoor wie op zoek mocht gaan, hier lijkt die tweet van de haatoma verdwenen (wel leuk om te zien hoe ze Krapuul voor haar karretje wilde spannen), maar het screenshot is er nog, ondanks de ingreep van Dijstelberge.

Ach, het zooitje ongeregeld, dat ooit uitgetrokken was om Wilders te bestrijden (hoe dom kun je zijn) laat haar oor wel hangen naar een raddraaier, intrigante en nog veel meer. Eigenlijk zou die vrouw voor haar wandaden vervolgd moeten worden. Maar nogmaals, u ziet het, u leest het, bij Krapuul gaan ze liever af op laster en smaad, dan iemand van dienst te zijn die weet waarover hij spreekt. Nee dus, hij wordt afgeschilderd als een kwaadaardige gnoom. Dat zegt alles over de spreker, een fascist? Daar ga ik van uit, daar kom ik zelfs niet omheen dit zo te stellen. 

Met opzet een ander schade toebrengen en aantasten in eer en goede naam, hoe omschrijf je een dergelijke daad? Uitgerekend een persoon die ergens voor instaat en die geen leugens en smaad verspreidt, overkomt dit. Degene die deze wandaden begaat, noem ik dus een fascist. In zijn kielzog zijn nog vele poppetjes omgevallen. Het zou bij mij een vorm van leedvermaak moeten opwekken. Dat is niet zo, het maakt me bang. Bang dat een dam opwerpen tegen fascisme niet gaat lukken, juist vanwege geesten als bij Krapuul actief en figuren als die haatoma. Ze zijn veel talrijker als gedacht.

Dijstelberge, nog steeds geen greintje respect voor iemand die niet zo maar wat schreeuwt, maar weet heeft? Eerlijk gezegd heb ik de hoop al jaren geleden laten varen dat ik die ooit van je zou krijgen. Bedenk wel, een houding als de jouwe werkt als een boemerang. De geschiedenis, weet je wel?

Wie zijn verleden ontkent zal ervoor bloeden…: Jeroen wordt ausradiert.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.