Flikker op domme gnome

Denise Scott Brown and Robert Venturi: The Strip, 1968VIER JAAR GELEDEN…

 


Jeroen van den Heuvel:

Flikker op domme gnome, laat me met rust. Sodemieter op kwaadaardige gnoom. Ik flikker ter ere van die sneue faalhaas @Tibaert nu gewoon een hele column uit hootsuite dan zie ik m hopelijk nooit meer met zijn gehuil.

Eveline van Donkelaar:

opgeruimd staat netjes. slaap lekker. Beschaafd En Fatsoenlijk, is dat iets;-))))) #BEF

 


Voor wie op zoek mocht gaan, hier lijken de tweets van die twee bij mij onder de account Tibaert verdwenen, maar in een andere browser vallen die van de haatoma nog te zien. Leuk om te constateren hoe ze Krapuul voor haar karretje wilde spannen. Het screenshot van het geheel is er wel nog, ondanks de ingreep van Dijstelberge.

Ach, het zooitje ongeregeld, dat ooit uitgetrokken was om Wilders te bestrijden (hoe dom kun je zijn) laat haar oor wel hangen naar een raddraaier, intrigante en nog veel meer. Eigenlijk zou die vrouw voor haar wandaden vervolgd moeten worden. Maar nogmaals, u ziet het, u leest het, bij Krapuul gaan ze liever af op laster en smaad, dan iemand van dienst te zijn die weet waarover hij spreekt. Nee dus, hij wordt afgeschilderd als een kwaadaardige gnoom. Dat zegt alles over de spreker, een fascist?

Met opzet een ander schade toebrengen en aantasten in eer en goede naam, hoe omschrijf je een dergelijke daad? Uitgerekend een persoon die ergens voor instaat en die geen leugens en smaad verspreidt, overkomt dit. Degene die dergelijke wandaden begaat, noem ik een fascist.

In het kielzog van deze zich links wanende roerganger zijn vele poppetjes omgevallen. Het zou bij mij een vorm van leedvermaak moeten opwekken. Dat is niet zo, het maakt me bang. Bang dat een dam opwerpen tegen fascisme niet gaat lukken, juist vanwege geesten als bij Krapuul actief en regelrechte asocialen als die haatoma. Ze zijn veel talrijker als gedacht.

Dijstelberge, nog steeds geen greintje respect voor iemand die niet zo maar wat schreeuwt, maar weet heeft? Eerlijk gezegd heb ik de hoop al jaren geleden laten varen dat ik die ooit van je zou krijgen. Bedenk wel, een houding als de jouwe werkt als een boemerang. De geschiedenis, weet je wel?

Wie zijn verleden ontkent zal ervoor bloeden…


Uitgelichte foto: Denise Scott Brown and Robert Venturi – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.