Haat tegen mengen…

Anne Barlinckhoff
Hoe kom je in ons parlement terecht? Hij lijkt een groot pré als je nergens enig benul van hebt en mee wilt helpen de toestand van jou en de jouwen te bestendigen tot in alle eeuwigheid. Daarop word je kennelijk gescreend, zo kwam ooit Wilders en later dankzij hem Graus in de Tweede Kamer. En zo dit geblondeerde typetje.

Berckmoes, lid Tweede Kamer voor de VVD

Wat heeft ze te melden? Geheel in stijl geeft ze haar grote bezorgdheid te kennen over het mengen, het mengen van rassen. Zo kan ze makkelijk haar blanke haat verbergen achter haar snoetje. Weet u, ik wordt altijd erg verdrietig als ik uit de mond van een vrouw dergelijke taal hoor. Stiekem hoop ik erop dat de wereld door vrouwen, niet de aangepasten, de carrièremakers, de mannetjesputters, maar door vrouwen, die nog beseffen dat leven gekoesterd moet worden, overgenomen wordt. Weg van de consumptiemaatschappij, weg van het tot vernietiging leidend kapitalisme. Meestal, vaak, zeer vaak, kom ik bedrogen uit.

Verontrust het nou niemand dat een dergelijk leeghoofd al vier jaar in ons parlement zit? Moeten figuren die dit gesanctioneerd hebben niet heel snel afgedankt worden? Daar en daar alleen ligt de oorzaak dat deze vrouw onweersproken een dergelijk praatje kan houden. Of moeten we de VVD als voedingsbodem beschouwen voor een nieuwe golf van fascisme? Waart de geest van Bolkestein er nog steeds rond?

Veronique de Viguerie : Fillette Touareg – Arlit

‘Het mengt voor geen meter. Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hiernaartoe komen, dat moet gewoon stoppen.’
Volgens Berckmoes komen die jongemannen gefrustreerd naar Europa en raken ze hier dubbel gefrustreerd. ‘Hier in West-Europa dreigt een soort Eurabia te ontstaan’, zegt ze.


LUISTER MAAR…

Hopelijk hoort de toekomst aan meisjes als deze, niet behept met angst voor de ander. Racistische, van haat vervulde blondjes hebben ons niets te bieden. Laten we voorkomen dat ze bovendien in de positie terecht komen namens ons te kunnen spreken en zelfs mee mogen beslissen over het lot van onze kinderen en kleinkinderen.

NASCHRIFT

Uit de gekende anti-fascistische beweging wordt als volgt gereageerd:

‘Wie wil nog beweren dat de @VVD niet net zo’n gore Nazi-partij is als die club van massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders.’

Aldus Ralph van der Geest. Berichten van die man, een van de grote geesten van de site zich noemend Krapuul, hoef je niet meer te lezen, alles is vervat in een paar woorden. Raar maar waar, het klinkt o zo heldhaftig, maar als het erop aankomt zijn juist deze lieden, het volkje van Krapuul, de grootste onderkruipsels. Hun woordenschat is o zo beperkt, hun kennis, zeker over fascisme, o zo gering. Dat slaat op henzelf terug. Ernstiger is dat ze in hun dwaasheid de zaak van Wilders, de zaak van het fascisme steunen. De lakmoesproef is hoe ze anderen tot steun zijn en waarom of juist daaraan verzaken. In het plegen van verraad en censuur zijn ze meester, in het voortdurend lasteren, mensen beschadigen ook. Kortom ze brengen fascisme in woord en daad in de praktijk, zeker als het om het eigen hachje gaat. Een miserabel volkje, die Krapuul sekte. 
 
Uitgelichte foto:bron – Ingevoegd: © Veronique de Viguerie – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.