Mijn huwelijk

The Architecture Museum, Frankfurt ‘79-’84
We zijn inmiddels 50 jaar getrouwd.
 

Les Indes galantes – München 2016
Troisième entrée (Fête des Fleurs) et Quatrième entrée – “Les Sauvages”


Gaat ons huwelijk verder iemand aan? Schorem en ander Krapuul vindt kennelijk van wel. Vijf jaar geleden begon er een kruidenvrouwtje mee, al vrij snel nam een liefdevolle haatoma haar stokje over. Ze had een rekening te vereffenen en daarbij moesten mijn vrouw, kinderen en de rest van m’n familie het ontgelden.


2012

 


Even afgezien dan van wat een goed huwelijk is, want dat lijkt me een boeiend onderwerp in de zin van oordelen en veroordelen. In dit plaatje past heel wat volk dat ik heb leren kennen op Twitter, miserabel volk. We werden als het echtpaar Dutroux geportretteerd, m’n vrouw als partner van een pooier, die zeker wist wat die pooier uitvrat en meer van dat fraais. Ik zei het al, door schorem en crapuul. Helaas heeft hij kinderen, begrijpelijk dat zijn kinderen geen willen, aldus de informante van het crapuul op Krapuul.
 
Nu ik het jaar 2013 weer een beetje in beeld heb dat dankzij Krapuul verdwenen was, komt veel in de herinnering terug aan praktijken die je in de reeële wereld niet voor mogelijk houdt. Mensen als dat NVU manneke uit het screenshot hierboven, een mislukte wethouder uit het Amsterdamse, een tramspecialist uit dezelfde stad en meer van dergelijke hoogstaande lieden, waren allen in de weer om die Tibaert van internet te krijgen.
 
Tibaert liet zien wat men zich t.o.v. hem permitteerden. Dat kon en mocht niet. Smaad, laster, pure waanzin kreeg ik over mijn persoon, mijn familie en vrienden te horen. Voor degenen die niet afgaan op roddel en smaad makkelijk te verifiëren, voor degenen die dat wel doen werd Tibaert synoniem voor een gevaarlijke gek.
 
Waar rook is is vuur. In feite was en is dit het grootste succes dat het schorem en crapuul heeft weten te bereiken. Zo werken die sociale media nu eenmaal. Schorem en Krapuul is als de duvel zo bang in hun hemd te komen staan, dan bundelen ze hun krachten omdat te voorkomen. Dan bewandelen ze wegen die elk oprecht mens zal verfoeien.
 
Iedereen in zijn hok is hun devies.
 
Wat melden ze vervolgens? Dijstelberge, enkele weken nadat mijn weblogs bij Google op zwart waren gegaan:


2014

 Bastetblogt Jan 28, 1:35pm@JacquelineWxxx Hij is nog steeds niet gestopt. Dus na meer dan een jaar zet ik een tegenoffensiefje in om de leugens, laster en smaad…

 Bastetblogt Jan 27, 10:20pm
Tibaert die zelf s bij de rouw om een doodgeboren baby @GaviMensch gaat lopen lastig vallen. Lager kan je bijna niet zinken.

 


Het hakt er behoorlijk in voor wie niet weet waar dit over gaat. Iemand die daadwerkelijk censuur liet plegen maakt voor het plegen van smaad en laster een speciale Twitter account en een speciaal blog aan, mijn spul uit 2013 was immers definitief weg en dus niet meer te raadplegen. Ook over mij en de NRC wist ze wat te melden, gewoon in de geest van het kruidenvrouwtje, om haar eigen blazoen op te poetsen en om verdacht te maken en te lasteren.
 
Voor wie weet heeft wat dit drietal, Sjaakie, de haatoma en de chief-editor, zoal te melden had, van pakweg oktober 2012 af, zal die tweets kunnen plaatsen. Dat dit trio elkaar goed begrijpt als het de gemeenschappelijk uitgezochte kop van jut betreft is dan weer volkomen logisch, al mogen ze elkaar onderling niet en heeft de een het over de kots van de ander. Maar ze staan hun vrouwtje. Tot in het politiebureau en voor de balie toe heb ik begrepen. Minne kereltjes steunen dergelijke dames waar ze maar kunnen.
 
Fascisme noem ik het.
 
Uitgelichte afbeelding: Architectural Design part 3-4 1985 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.