Een sprookje werd waarheid

Albrecht Dürer – Sol Justitiae – 1499
Hoe kon het toch zo mislopen met Hitler, vroeg Wilders zich af, eenmaal politicus zijnde, iemand die opkwam voor zijn volk als geen ander. Frits Bolkestein legde het hem geduldig uit, hij had weet van het noodlot dat Shell in Rusland na de revolutie had getroffen. Nooit mogen de belangen van het kapitaal ondergeschikt gemaakt worden aan die van een staat of samenleving. Over die belangen hoor je te zwijgen als het graf, dan komt de rest vanzelf, drukte hij Geert op het hart. Wilders, net als Hitler een onbenul op economisch en financieel terrein, knoopte die les in zijn oren. De rest, de ideologische bovenbouw, leverde hem Frits rechtstreeks uit het Pentagon aan. Vanaf dat moment kon Wilders op eigen benen staan en mogelijk een greep naar de macht doen als dat nodig mocht blijken in dienst van belangen die beslist niet de belangen van het volk zijn, om maar te zwijgen over die van de mensheid.

Vervolgens begon het sprookje voor Wilders. Hij trad uit de partij die hem lief was, nadat hij z’n vriend Rutte op diens eerste stappen in het parlement had begeleid. Het geluk lachte hem toe, in de geest van de een zijn dood is de ander zijn brood. Zijn huisorgaan deed het overige.

Als de zwarte, gepantserde BMW komt voorglijden, zijn mijn huis en tuin reeds een halfuur door bewapende beveiligingsagenten onderzocht. De acht bodyguards dragen kogelvrije vesten en staan continu met elkaar in radiocontact. Als het achterportier opengaat, verschijnt de onmiskenbare hoogblonde kuif van Nederlands meest controversiële politicus: Geert Wilders. Met 1,95 m lengte is hij veel groter dan gedacht.

Er is geen weg terug meer. De redeloze haat is zo groot. In zijn geboortestad Venlo lopen zelfs mensen gevaar die helemaal geen familie van hem zijn, maar die alleen dezelfde achternaam hebben. Een leven tussen continue bedreiging en permanente bewaking is eigenlijk geen leven. (…)
Aanvankelijk verhuisde hij regelmatig van de ene beveiligde inrichting naar de andere. Vaak waren dat een soort gevangenissen zoals het kamp Zeist. Maar thans heeft hij een geheel beveiligde woning met overal camera’s.

De redeloze haat zegt een prof in de geneeskunst, uiteraard bedoelt hij niet die van Wilders. Die man mag op grote schaal provoceren en geweld uitlokken. Met dank aan de politieke kaste en het journaille kan hij ongelimiteerd zijn weg vervolgen. Hij heet namelijk degene te zijn die bedreigd wordt, die naar het leven gestaan wordt. Bewijzen? We krijgen ze nooit te zien. Conclusie, die man belazert de kluit met dank aan een overheid die geen gelazer wil.Schermafdruk 2019-04-12 19.12.46.pngLaat justitie, laat het OM eindelijk eens het licht schijnen over al die raddraaiers en rattenvangers die er alles aan doen onze rechtstaat onderuit te halen, Wilders voorop. Laat de zon van gerechtigheid schijnen zodat we allen een zonnige toekomst tegemoet gaan.

Wees er van overtuigd dat Wilders geen enkel of nauwelijks gevaar loopt, zijn tegenstanders zijn beslist niet zo dom de kip met de gouden eieren te slachten. Laat hem opdraaien voor de volgkosten van zijn antidemocratische en mensverachtende daden en uitspraken. Hij gaat als vanzelf een toontje lager zingen. Of, en dat mag niet uitgesloten worden geacht, zag de elite, zoals Wilders de verantwoordelijken in dit land pleegt aan te duiden, in hem de toekomstige Leider die de oude, door God gegeven orde, weer in alle glorie kon doen laten herrijzen?

Blijven we wegkijken bij alle wandaden van Wilders en van al diegenen die in zijn gevolg op de fascistische trein gesprongen zijn? Negeren is een politieke keuze die hoe dan ook in hun voordeel zal uitpakken, dan wordt het sprookje van Wilders bewaarheid.
 
Citaat: Bob Smalhout – De Telegraaf – 19 juli 2008

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.