Wilders zal niet verzaken, hij doet zijn plicht

Mark Rothko (1942)
Als geen ander weet Wilders, men moet het ijzer smeden als het heet is. Het unieke moment doet zich nu voor dat hij de leiding kan nemen over een provincie en haar bevolking die hem nauw aan het hart liggen. Als gouverneur. Het geeft hem de mogelijkheid zijn volle daadkracht te ontwikkelen om Limburg weer terug te geven aan haar oorspronkelijke bewoners, de rijke cultuur in al haar pracht te doen herleven en het taaleigene te beschermen.

Geen twijfel mogelijk, zeker bij hemzelf niet, dat hij zal slagen in een dergelijke missie. Trots liet hij na de laatste verkiezingen weten dat meer dan 100.000 mensen er hun vertrouwen in hem hadden uitgesproken. Tien jaar geleden meldde hij al dat overal de lichten doven. Hij zal laten zien dat dit niet in Limburg zal gebeuren, hij kent zijn plicht. Met al haar rijkdom aan natuur en grondstoffen kan deze provincie op eigen houtje verder, weet hij. En zeker met de Saudische elite en haar petrochemie zal met hem aan het roer snel een komaf gemaakt worden. Hun ideologie brengt slechts woestijnen voort en dat willen we niet.

Wees er van overtuigd, onder zijn leiding zullen de Zuidelijke Nederlanden weer verenigd worden. Een volk dat samenhoort kan niet blijvend gescheiden worden door een grens.

Zijn geboorteplaats Venlo zal een volledige metamorfose ondergaan, van achtergebleven provincieplaats tot metropool. Begonnen wordt op de plek waar eens wapentuig ontvreemd werd voor een Molukse opstand met een treinkaping als uiteindelijk resultaat. In navolging van zijn grote voorbeeld Viktor Orbán zal er een stadion verrijzen, een voetbalclub als VVV waardig. Het gaat tevens dienen als tempel voor de indrukwekkende Passiespelen van Tegelen, die zullen uitgroeien tot een christelijk evenement van wereldformaat. Aan de boorden van de Maas zal en moet een stedelijke herstructurering plaatsvinden, waarbij die van de Golfstaatjes zal verbleken.

Om zijn project voortvarend ter hand te kunnen nemen zal Wilders persoonlijk voor een Lexit zorgdragen. Geen enkele inmenging van buitenaf zal hij dulden. Uiteindelijk zal Limburg onder zijn bezielende leiding, samen met het Vlaamse broederland, een oase vormen binnen een Europa ten prooi aan de Islam.

Kajsa Ollongren doe ook uw plicht en zet dit proces in beweging.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.