Wilders doet een oproep aan de moslims

SABIC in Zuid-Limburg
Terug naar het eigen land, naar het eigen hok, naar de eigen zandbak. Duidelijke taal, met onze cultuur van roof en plundering hebben zij niets te maken. Wij gaan vanaf nu op eigen kracht verder, zonder hun olie. De Rotterdamse haven kan dicht. Weg Shell, Exon, BP uit alle landen waar moslims het voor het zeggen hebben. Israël wordt ontmanteld, wel op de eerste plaats haar atomair wapentuig. Eindelijk zal de islamitische cultuur zich in alle vrijheid kunnen ontplooien. In Indonesië, in het Midden-Oosten, in Noord-Afrika of waar ook, waar het al eeuwenlang thuis is, maar steeds misbruikt werd door vreemde machten en Westers kapitaal. 


 

 


 


Met onmiddellijk ingang wordt het vroegere petrochemie concern DSM in Zuid-Limburg, nu in Arabische handen,  gesloten. Minder, minder, minder…


 

 


 


Uitgelichte afbeelding: DSM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.