Het dagelijkse voer

Louis Treserras


 

WILDERS EEN LANDVERRADER?


Wilders liegt niet, hij wil werkelijk een muur om het land bouwen, want anders hou je die stromen vluchtelingen en gelukszoekers beslist niet buiten. Baudet was wel verrukt over dat Heras-hekwerk met prikkeldraad rondom Hongarije, maar wat daar afdoende is, kan hier beslist niet, zeker in de omgeving van een stad als Maastricht niet. Dat vereist maatregelen zoals indertijd genomen door de DDR autoriteiten in Berlijn. In Israël is gelukkig veel expertise verricht en dankzij de contacten van onze grote Leider aldaar kunnen we daarvan beslist profiteren. 

Als geboortige Limburger kan hij ook eindelijk eens wat terug doen voor deze uitgebuite regio. Geen geldstromen meer richting Den Haag om die dijken in stand te houden, maar nu omgekeerd, om het land blank en rein te houden. Dan dient Maastricht weer, waarvoor het tweehonderd jaar geleden ingelijfd werd, als bolwerk voor Holland. 

We zeggen weleens, de geschiedenis herhaalt zich niet, maar dit is een loepzuiver voorbeeld van het tegendeel. Gelukkig begrijpen we onze Waalse en Rijnlandse buren maar al te goed. Bij hun cultuur voelen we ons thuis, niet bij de Hollandse. U kent toch het gezegde: Dumme Holländer? Luister maar…

 

Geert Wilders und die Wutschlümpfe

 


Vierhonderdduizend volgen Geert Wilders tot heden op Twitter. Een veelvoud aanbidt hem, vertrouwt hem, gelooft alles wat hij zegt. Eeuwenlange christelijke hersenspoeling hebben daartoe de voorwaarden geschapen.

Vierhonderdduizend, je hoort het Adolf Hitler zegggen, vierhunderttausend…

31. Dezember 1932Toen de straat, nu internet?

Welkom in het land van de cultuurbarbaar Wilders. Zijn werkelijke wortels liggen bij de Geuzen, die uitzwermden over de wereld. Stel je voor dat zij over de hedendaagse middelen beschikt hadden, de aarde zou woest en ledig zijn.

Hier de laatste proeven van de dagelijkse terreur beoefent door Wilders, het dagelijkse voer dat hij zijn volgelingen voorhoudt. Op iets dat in welke zin dan ook bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap valt de man niet te betrappen. Pure haat is zijn enige drijfveer in de liefdevolle christelijke traditie: “Geef ons heden ons dagelijks brood.” 
The only way freedom of speech will prevail over Islamic terrorism is to repeat and never surrender. Please retweet.

 

 Uitgelicht: Louis Treserras – info

Een gedachte over “Het dagelijkse voer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.