Even m’n kwaadheid afreageren

De uniformen zijn opgeborgen, het heeft de effectiviteit van de daadkracht alleen maar vergroot.
“…I am not a prisoner of history. I should not seek there for the meaning of my destiny…
IN the world through which I travel, I am endlessly creating myself. //
I am part of Being to the degree that I go beyond it”


Homi K. Bhabha, “Introduction” to The Location of Culture (1994)


Homi K. Bhabha
The Location of Culture: Homi K. Bhabha’s New Methodology of Cultural AnalysisMinkukels genieten de grootste aanhang en worden het meest geïmiteerd, geplaybacked zogezegd. Minzaam lachen de nog grotere minkukels hierover. Het is zo volks, zo echt. Zo recht voor z’n raap. En zie hoe ze zich gaan vereenzelvigen met dat in hun ogen volkse:

 

IDIOOT – SPUIT 11 geeft ook modder – Ik lees niks van jou.
Smerige stalker! – идиот!

 


Je hebt je ogen nog niet open en zet heel even de computer aan dan krijg je al dit schoons te zien. Die man reageert hoogst voorkomend op een gore account onder de naam van mijn zoon en hij weet dat die account fake is. Hij weet ook, hij dient het te weten, welke de gevolgen waren van deze account voor mijn zoon en z’n vrouw. Als hij dat wenst te ontkennen is hij een nog grotere smeerlap dan ik al vermoedde. Of een imbeciel? Voor zijn praktijken politiek gezien richting Tibaert past slechts het adjectief fascistisch.

Grapjes moeten kunnen, nietwaar meneer Riethof? U maakt het meer dan bont. U weigert mij al maanden lang antwoord te geven op vragen betreffende telefonisch stalken. U zegt glashard, en u weet dat u glashard liegt, dat u de bewijzen hebt dat ik de dader ben.  Dan zou ik toch de eerste moeten zijn die daar weet van had. En geloof me, ik ben niet gek. Hetzelfde verhaal als over die telefoontjes gaat op voor al die andere beschuldigingen.  In deze handelt u, of imiteert u, wat Jacqueline Wouters sinds medio oktober zich wenst te permitteren. Het is, dat wil ik wel eens duidelijk stellen, een grote schande. U beiden bent de schaamte beslist voorbij. 

Voor niks schrikt een bepaald soort volk meer terug. Misbruik maken van foto’s bijvoorbeeld. Van Friedrich Eckhardt tot Jacqueline Wouters. Foto’s van mijn hand van voor mij onbekende mensen, gemaakt i.v.m. mijn werkzaamheden in de stadsvernieuwing, worden ongeremd in verband gebracht met pedofielen of wat ik vanochtend moet constateren met m’n vrouw. Dit zijn grapjes, zal Riethof misschien zeggen, nee dit zijn infame streken. 

Vervolgens doemt een of ander snotjong op met een RT van Jacqueline van Wel, die weer een RT was van Jacqueline Wouters. Verhelderend wat dat joch te melden heeft in zijn TL.

Tussen haakjes. Mijn vrouw is al sinds vanochtend half acht de deur uit. Te voet en met de bus om ergens buiten de stad een visueel gehandicapt kind te gaan helpen. Ze is al enkele jaren met pensioen en doet dit puur op vrijwilligersbasis.  Het contrast van de wereld van dat joch  en van die twee dames Jacqueline vergeleken met die van mijn vrouw kan niet groter zijn. O ja, die twee zeggen te strijden voor de kinderen, mijn vrouw doet dat zonder het van de daken hoeven te schreeuwen. 

Wat tonen die twee in hun hun tweet door dat knulletje geretweet? Een foto…

Deze foto is gehaald uit mijn weblog bij Opera, nu op dit blog staand, en al eerder door Jacqueline Wouters misbruikt in een schunnige context.*
Ze hebben dolle pret die twee. Niet die eenvoudige mensen op de foto die voor hun grapjes misbruikt worden om mij en m’n vrouw belachelijk te maken. Sjaakie en Jeky tonen hun ware gezicht. Niks begaan met wie dan ook. Dat is hun grootste leugen, of ze nou SP of PVV stemmen. Ze zijn asociaal tot op het bot. Over kinderen zullen we het maar niet hebben. Je kunt je zelfs afvragen of je ze de opvoeding van kinderen wel kunt toevertrouwen. Dag in dag uit tot diep in de nacht twitteren over pedofilie en mensen letterlijk afzeiken kan niet gezond zijn voor het wel en wee van die kinderen, maar dat is mijn zaak niet.

Ja, mijn vrouw een nazi-hoer en haar man een gore nazi. Een gore nazi, aldus Alexandra Strieker juni vorig jaar. Je moet maar durven. En of ze durven. Zo’n beetje alles wat ze denken dat nodig is om een stem tot zwijgen te brengen. Geld is hun alles, de rest van de wereld kan hun gestolen worden. De anderen zijn schuld als iets niet marcheert zoals zij dat wensen. Tegengeluiden mogen niet gehoord worden. Kennis en inzicht ontbreken, van Dick Hartman en Jeannie, via Peter Anshof en Alexandra Strieker tot genoemd tweetal toe. En zie het nageslacht dat ze gekweekt hebben. ik heb zelf maar even gebelt 2dagen niet werken.dinsdagmiddag weer bel voor woesdag?”

Het is treurig, het is triest en mijn dag is grondig verziekt.

Sjaakie tot slot, omdat je toch zo vlijtig bezig bent ga dan even shoppen bij je nieuwe vriendje, een groot kinderliefhebber, dat weet je inmiddels, echt het grootste minkukel op Twitter onder PVV. Hij kan je perfect leren hoe je het best foto’s kunt manipuleren. Doe er je voordeel mee.


 

 

zie ook: Twitter terrorisme ** en op dit blog: Friedrich Eckhardt – search
* Dankzij het nijvere werk van Ina Dijstelberge in navolging van o.m. Friedrich Eckhardt is dat blog verdwenen. Van die pagina bezit ik geen copie.
** De site Hollandse Hufters is helaas opgeheven.

 
Bron uitgelichte foto onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.