Jacqueline Wouters in december 2013

Lucy, 1939. William H. JohnsonWat valt ruim drie jaar later van dat gedoe van Wouters nog verder te zeggen? De weg lag voor haar open om haar triomf te vieren. Niet gehinderd door enige vorm van gêne ging ze haar gang, moreel gesteund door crapuul. Bijzonder is die “valse aangifte” van mij en het bericht over het begin van de zaak Falkenstein, overgenomen van m’n blog, een bericht dat Dijstelberge, die meende te moeten constateren dat ik “meelifte” bij de zaak Herman F., ook maar niks vond. Merkwaardige coïncidenties zo allemaal bijeen genomen. En wat brouwt die Wouters van mijn bericht? Zou ze al weet hebben van het feit dat haar geliefde Herman vorig jaar veroordeeld is?

Eerst nu muziek van een wel zeer bijzonder componist: Joseph Bologne, Le Chevalier de Saint-Georges. Voor het gemak en de goede chronologische volgorde staat de smurrie van Wouters nu op de juiste datum…zaterdag 7 december 2013

– Tibaert en valse aangifte tegen Herman -samenspannen

– DDOS vrienden van Tibaert – De kippenclub van Tibaertupdate januari 2017


tibaert blogspot


2 reacties op ‘Jacqueline Wouters in december 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.