PVV1933: achterlijkheid en paranoia

Francis Picabia – L’Enfant Carburateur (1919)
Geen bewijs, dekmantel, bedreigt kinderen… Denk niet dat Dijstelberge dit niet wist. Het lichtend voorbeeld voor Breedveld van Frontaal Naakt om informatie op haar betrouwbaarheid te checken, bleek me vandaag. Toch steunde deze zich zo noemende chief-editor, die zegt te strijden tot haar laatste snik voor rechtvaardigheid, optimaal Van Donkelaar in haar hetze. Tot haar laatste snik, waarbij ik moet denken aan Friedrich Eckhardt, die zijn laatste druppel bloed voor Wilders wilde geven. Ook hij doemt hieronder ergens op.

Spijtig voor Dijstelberge en al die anderen dat het opschorten van mijn weblogs volledig averechts voor hen heeft uitgepakt. Denken ze met een seniele oude man van doen te hebben, eentje verslaafd aan alcohol, om over kinderen maar te zwijgen. Wat een stelletje goorlappen. Schending auteursrecht roept eentje, n.b. over een stuk wat ze ook eventjes geleend had. Wat een gotspe. Geen greintje politiek vernuft hebben, puur op de fascistische toer gaan om ongewenst het zwijgen op te leggen, ziedaar de intenties van crapuul dat zich Krapuul noemt.

Ben benieuwd wat het OM van al dat schoons vindt. Mocht het weer tot een rechtszaak komen dan is mijn vriendin Els zeker van de partij, zoals vorig jaar in Den Bosch. Al die lieverdjes schitterden toen door afwezigheid. 

Voor het overige wat screenshots die dankzij Dijstelberge van internet verdwenen zijn. Eentje pik ik er even uit, ook van een warhoofd, iemand die Breedveld terzijde staat in zake fascisme. Een van de zeer velen waaraan ik geen aandacht besteedde, dat begreep hij niet, onze Friese Pyt.  Wat wist hij te melden? “Huib en Arnold bedriegen niemand. Alleen in jouw paranoïde hoofd”. Het wordt geRT door Dirk Hartman. Dit stoort hem niet. U ziet in een paar simpele woorden wordt volkomen duidelijk waar we hiermee van doen hebben. Geen aandacht verder waard, ook Krapuul.

Screenshots met een weinig toelichting uit begin augustus 2013

Een account onder de veelzeggende benaming @PVV1933 werd actief. Op een drastische manier werd getoond wat de impact is van het anti-islam gedoe van Wilders cs. Niet mijn stijl, vergelijkingen gaan steeds mank en erger, ze versimpelen en verzanden snel in zwart-wit denken. Ik heb daar een bericht aan besteed, verdwenen vanwege bekende redenen.

Het neveneffect was wel dat een aantal leeghoofden de tweets niet begrepen en er tegen gingen ageren, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar met name, voor waarheidsgetrouw overgenomen door een man die nog steeds volhoudt dat ik hem lastiggevallen heb via de telefoon en via fake accounts op Twitter, Huib Riethof. De met name genoemden zijn hoogst actief om me van internet te doen verdwijnen, maar dit terzijde.

Aldus wordt de achterlijkheid en valsheid van deze lieden volkomen duidelijk. Eerst even laten zien wat twee trouwe gezellen van me te melden hadden…


 


Enkele dagen eerder:
 


 


Sjaakie, die eerlijke en oprechte vrouw, weet het meteen, @PVV1933 is fake. Huib Riethof, toktok, is haar dankbaar voor de waarschuwing. Dirk Hartman, onder zijn dekmantel de Dorpsgek, profiteert optimaal van de verwarring.

Als nog steeds gebruikelijk neem ik screenshots van al wat ik zo tegenkom als het direct of indirect mij betreft. Kan er nooit gemanipuleerd worden achteraf. Ook de naam Sylvie Lasserre valt hier. Een Frans journaliste, die ik heb leren kennen door haar weblog bij Le Monde, iemand die werkelijk wat te vertellen heeft. Volg haar…

Voor het gemak laat ik nu een stelletje zien welke op het bovenstaande volgden. Mensen die hun oordeel bij voorbaat klaar hebben zullen zich nooit afvragen heeft die Tibaert soms niet gelijk? U merkt het weer bij de onderstaande plaatjes. Nog maar eens, met alle nadruk, het gaat niet om Tibaert maar over wat onverlaten en dwazen zich menen te kunnen permitteren. En dat is veel, veel strafbaars ook.

Voor de goede orde m.b.t. het volgende screenshot: @your_vitamins = @profeetmohammed = @linksrapalje, accounts waarachter Friedrich Eckhardt schuilgaat.


 

Schermafdruk 2019-02-12 04.31.55
 


Even terug in de tijd, de leuke mensen volgens Jacqueline Wouters. Ook volgens Huib Riethof? Hij keuvelt alleraardigst met de getrouwe van Eckhardt, Jekylline.

 

2012

 

2013

 

2012

@Victoriejaaa = @Jekylline

 


Huib Riethof een fascist? Als ik er zo over nadenk… Sinds najaar 2012 liegt hij over contact dat ik met hem gehad zou hebben. Hij bedriegt daarbij dus nadrukkelijk zijn eigen achterban en brengt mij willens en wetens in diskrediet. Een klinkklare fascistische praktijk, niet zomaar een leugentje om bestwil. 

Voor wie het nog niet wist, de man noemt zich historicus. Ik huiver bij de gedachte hoe hij met feiten zal omspringen die niet in zijn straatje passen. Mag ik hem een minderwaardig sujet noemen? Ja, ik heb er het volste recht toe bij deze wolf in schaapskleren.

 

 

 

 

AMELIE2014:

@gavimensch, bedreigen nog wel, heftig, heeft u daar bewijs voor?


U ziet het, waar het niet meer over gaat zijn de valse beschuldigingen uitgaande van Jacqueline Wouters. Het oude liedje, de boodschapper moet het ontgelden.  De screenshots zijn van 2-6 augustus vorig jaar.

Eveline van Donkelaar is beslist de meest doortrapte van het stel… 

In een jaar tijds kan veel veranderen wist ik ook toen al, nu blijkt Eveline letterlijk bijna doof te zijn lees ik op haar weblog. Figuurlijk gesproken was ze dat al. Er wordt wel eens beweerd dat dove mensen geneigd zijn tot argwanend gedrag. Paranoia. Ze geeft er bijna dagelijks blijk van. Treurig, wie is bereid haar te helpen? 


Update januari en oktober 2017
Afbeelding (gif): bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.