Krankzinnig…

Vridsløselille State Prison, Albertslund, Denmark (1859)
“Krankzinnig statenlid doet nauwelijks verholen geweldsoproep op (vul maar in), waar anders?” Krankzinnig…

Dit is het patroon waarop extremisten hun gal over en weer spuwen. Ze zijn niet bereid op argumenten in te gaan, doen het gezegde in haar tegendeel verkeren, maken verdacht, beledigen, ontnemen iemand zijn, wat onaantastbaar dient te blijven, integriteit. De kretologie doet het bij de eigen aanhang uitstekend, daar worden dergelijke praatjesmakers dapper gevonden. Nooit zullen ze begrijpen dat weldenkende mensen vol afkeer zich van hen afwenden. Resultaat, elke vorm van redelijkheid raakt ondergesneeuwd, die wordt niet meer vernomen. De openbaarheid, je kunt het ook de straat noemen, wordt bezet door het gepeupel. Ziedaar de verwording van internet.

 

Nogmaals:

KRANKZINNIG #GROENLINKS STATENLID DOET NAUWELIJKS VERHOLEN GEWELDSOPROEP AAN MOSLIMS…Een van onze “journalisten” of hoe moeten we dergelijke lui noemen, gore propagandisten dan maar, geeft commentaar op een stukje dat als volgt begint:

 

Hoelang accepteer je dat je burgerrechten worden vertrapt?

Al 12 jaar krijgen de moslims in dit land openlijk de schuld van van alles en nog wat. Al die tijd wordt er gegoocheld met cijfers en onwaarheden verteld over moslims. Jaar in en jaar uit worden termen bewust door elkaar gebruikt. Zo is Turk, Marokkaan en allochtoon door elkaar gebruikt en de ‘moslimgemeenschap’ genoemd. Ook worden de verschillende geloofsrichtingen op een hoop gegooid, want dat is wel zo lekker overzichtelijk. Dit gebeurt opzettelijk, ook door politieke leiders, die een bepaalde agenda hebben. Geen vredelievende agenda!En eindigt met:

 

In een samenleving waar het barst van de meningen en waar een chronisch gebrek aan kennis is, is het tot het uiterste oprekken van elastiekjes zeer risicovol. Eens breekt het!
Ik vind dat de overheid, die van iedereen is, er voor moet zorgen dat het elastiekje per direct wordt ontspannen.Het artikel, is geschreven door Alfred Blokhuizen, oud-statenlid, en leest als een noodkreet. De reactie daarop van een vlerk, tja ik weet ook geen andere typering voor iemand die wetens en willens de zaak besodemietert en op z’n kop zet, leest u hierboven. Wie zei ook alweer dat Nederlanders immuun waren voor fascisme? Nee hoor, ze zijn trage leerlingen, niet bijster slim, wel uitgekookt en zeer egoïstisch van aard met een grote bek. De Bataven onder hen bedoel ik uiteraard. Hun politieke kleur doet er verder niet toe. 

We mogen zelfs Wilders danken dat hij optimaal de ware volksaard van de Bataaf heeft blootgelegd. Een laf, min volkje dat altijd klaagt, niets te bieden heeft en steeds met het vingertje naar de ander wijst. De geboren verrader en bedrieger, o zo achterbaks. Nogmaals, de politieke kleur doet er niet toe. 

De reacties zijn als een lakmoesproef voor de aard van het beestje. Iemand met een beetje sociaal gevoel in zijn donder zal zich op de eerste plaats afvragen of het werkelijk zo erg is, wat er precies aan de hand is als hij/zij niet alles meegekregen heeft, zal vragen, vertel me… Ach, dat hoef ik toch niet uit te leggen?

En de Denen? Ook een beetje krankzinnig? Terug na begin 50er jaren vorige eeuw..
 


 
Updates februari 2017 en januari 2022 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.