Het mensenverachtend fascisme in een notendopPaul Klee – Een allegorie: Propaganda
bron
Elie Wiesel is overleden en je luistert naar een gesprek dat Laure Adler twee jaar geleden met hem voerde…

france culture


Vervolgens lees je dit. Dan kun je er beter het zwijgen toe doen. Een van de volgelingen van lijkenpikker en bovenal fascist Wilders aan het woord, het was een reactie op een tweet van mij: “Auschwitz, daarover durft Wilders zich niet te uiten: joods-christelijke waarden”.

Criminele vrijheidDit soort berichten geeft hij door. 


 


Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, voor een ding kunnen we Wilders zeer zeker dankbaar zijn. Hij heeft aangetoond hoe bijna gepredestineerd Nederland is voor fascisme. In het verleden werd deze latente mentaliteit toegedekt door de hokjesgeest en het zoeken naar consensus. Maar ze was er steeds, onze ruimtelijke ordening is er een schoolvoorbeeld van. 

Nu zijn de geesten bevrijd van hun ketenen en komen vrij en voelen zich vrij om te uiten hoe ze erover denken. Wilders en zijn metgezellen nodigen hen daartoe uit en geven hen de woorden in de mond. Islam is fascisme, onze joods-christelijke waarden, onze cultuur. Grenzen dicht. Allen zaken die onderling niet te rijmen vallen, maar wat dondert het. 

De wereld gaat mede dankzij hun naar de verdommenis en de verschoppelingen zijn schuld…

 

 

Een reactie op “Het mensenverachtend fascisme in een notendop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.