VOLKSMACHT NEDERLAND

Prins Bernhard in Scheveningen – Duindorp (1940)
 


Persbericht – 20 januari 2012

Onlangs is opgericht een politieke partij, genaamd Volksmacht Nederland (VMN)

Deze politieke partij, waarvan dhr. Jan Hartman voorzitter is, beoogt het volgende:

Volksmacht Nederland is een partij die eens niet zeurt over links of rechts want daar gaat het volgens ons niet om. Het gaat om wat wij, de inwoners van Nederland willen. Wij willen allereerst dat Nederland weer een land wordt waar je goed kunt leven, een land waar je trots op kunt zijn.

Geldverslindende prestige projecten, managers, graaiende toppers, zorgverzekeringen en pensioenen die niet meer te betalen zijn, belasting op belasting op veel zaken en nog is het niet genoeg. De hardwerkende Nederlander ziet zijn salaris opgaan aan stapels rekeningen, de Nederlander die helaas niet kan deelnemen aan het arbeidsproces moet maar zien dat hij het redt terwijl er in Den Haag besloten wordt dat het allemaal nog erger kan.

Er worden echter wel ladingen geld uitgegeven aan allerlei zaken of projecten die niets maar dan ook niets met Nederland te doen hebben, leg dat de bezuinigende bevolking maar eens uit. Nederland loopt graag voorop met hulp aan allerlei landen terwijl het eigen volk steeds minder te besteden heeft.

De politieke partijen hullen zich in stilzwijgen omtrent zaken waar een ieder zich zorgen om maakt, men schijnt te zijn vergeten dat zij de vertegenwoordiging van ons zijn. Antwoorden worden ontweken, realiteitsbesef is hun vreemd en keer op keer heeft de bevolking het gevoel bedonderd te worden.

Criminaliteit viert hoogtij in onder anderen de grote steden, zelfs hulpverleners worden aangevallen.

Junks en inbrekers denken rechten te hebben, asocialen denken het voor het zeggen te hebben en enig respect voor de wet/politie is veel mensen vreemd.

Er zijn nog legio voorbeelden op te noemen natuurlijk, maar over één ding kunnen we het eens zijn: DIT MOET NU EENS STOPPEN!!!

Bedenkt u eens wat de huidige politieke partijen tot nu toe (in de loop der jaren) gedaan en beloofd hebben en waar het toe geleidt heeft…dan weet u toch genoeg?

Bezoek ook onze internetpagina: http://www.volksmachtnederland.nl
Voor meer informatie: j.hartman@volksmachtnederland.nl

 Dat waren pas tijden, hard werd gewerkt aan een Volksmacht Nederland. De geest van de NVU was er zeer levendig. Het gedoe van Wilders was maar niks, vonden Dirk Hartman en consorten. Later draaiden ze kennelijk bij, want er werd niets meer over die Volksmacht vernomen. Pedofilie werd het speerpunt, de vereniging Martijn. Hartman mocht samen met holmaatje Bres zelfs een petitie komen aanbieden aan leden van de Tweede Kamer. 

Hartman leerde ik kennen via Jeannie. Z’n broertje kwam op de proppen toen ik iets liet horen over werk. Die Jan begreep het niet en dat viel hem niet kwalijk te nemen. De man voelde zich persoonlijk aangesproken en beledigd, zo zitten die lui nu eenmaal in elkaar. Ze zijn opgegroeid met de idee dat er goede en foute mensen zijn. Als je die fouten hun gang laat gaan, gaat het mis. Dat weten ze, zij zijn immers de goeden.

Toch zou ik graag vernemen hoe het is afgelopen met die Volksmacht. Opgegaan in het grote lichaam dat Wilders geschapen heeft? Op internet kan ik niets terugvinden. Misschien weten ze bij Kafka meer… Nee, ook daar leveren de zoekresultaten niets op. Duidelijk is het kortstondig leven van die volksmacht, waarvan kennelijk de buitenwacht niets mocht weten. Zie maar, de reactie van Sandra Strieker een half jaar na het verschijnen van hun pamflet…


 

Duindorp ingericht als gevangenkamp voor collaborateurs (1947)

 
Uitgelichte foto: bron – Foto: Joop Thuring (Fotocollectie Elsevier)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.