VOLKSMACHT NEDERLANDDat waren pas tijden, er werd hard gewerkt aan een Volksmacht Nederland. De geest van de NVU was er zeer levendig. Het gedoe van Wilders was maar niks, vonden Dirk Hartman en consorten. Later draaiden ze kennelijk bij, want er werd niets meer over die Volksmacht vernomen. Pedofilie werd het speerpunt, de vereniging Martijn. Hartman mocht samen met holmaatje Bres zelfs een petitie komen aanbieden aan leden van de Tweede Kamer. 

Hartman leerde ik kennen via Jeannie. Z’n broertje kwam op de proppen toen ik iets liet horen over werk. Die Jan begreep het niet en dat viel hem niet kwalijk te nemen. De man voelde zich persoonlijk aangesproken en beledigd, zo zitten die lui nu eenmaal in elkaar. Ze zijn opgegroeid met de idee dat er goede en foute mensen zijn. Als je die fouten hun gang laat gaan, gaat het mis. Dat weten ze, zij zijn immers de goeden.

Toch zou ik graag vernemen hoe het is afgelopen met die Volksmacht. Opgegaan in het grote lichaam dat Wilders geschapen heeft? Op internet kan ik niets terugvinden. Misschien weten ze bij Kafka meer… Nee, ook daar leveren de zoekresultaten niets op. Duidelijk is het kortstondig leven van die volksmacht, waarvan kennelijk de buitenwacht niets mocht weten. Zie maar, de reactie van Sandra Strieker een half jaar na het verschijnen van hun pamflet…

link5 gedachten over “VOLKSMACHT NEDERLAND

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.