Een klein lesje geschiedenis

Auteurs

Schermafdruk 2016-08-06 03.21.27


Een lesje speciaal gericht op een groot journaliste van TPO.nl, bekend van “dobbernegers”, die uitstekend werk verricht voor Wilders om de heilstaat Batavië te vestigen, volledig gebaseerd op joods-christelijke waarden. Aangezien zowel die journaliste, Nanninga is haar naam, als haar site, als Wilders me hebben geblocked doe ik het maar via deze weg. De aanleiding was het zoveelste racistisch commentaar van deze dame.


Schermafdruk 2016-08-06 03.30.23


Nu las ik onder een weblog met als titel “J’ai découpé et dissous Lumumba” als commentaar het volgende:

L’Histoire a déjà montré et démontré ce que vaut l’homme blanc. Leur barbarie a atteint des sommets inégalés. S’ils en avaient encore la possibilité, ils auraient rétabli l’esclavage, rallumé leurs fours crématoires, largué leurs bombes et du napalm sur les nations les plus faibles, ils auraient fait resurgir toutes les atrocités du passé. Personne n’en doute, ce sont des bêtes sauvages, sans aucune humanité, ni limite. Ils sont obnubilés par la haine de l’autre, ils ont un désir insatiable pour le sang et la souffrance de ceux qui ne leur ressemblent pas. Ils se complaisent à déshumaniser, à humilier, à détruire, à exterminer l’autre. Leur espèce gangrène le monde, ils rendent la planète malade. L’homme blanc a pollué des nappes phréatiques jusqu’à la haute atmosphère. Le jugement est sans appel, ils sont le cancer du monde.
Mais il faut se rendre à l’évidence, ils sont en voie de disparition, ils deviennent une minorité même chez eux, l’avenir ne leur appartient pas, et ce, pour le bien de l’humanité!

Is het dat wat de fascisten van de nieuwe stempel maar al te goed beseffen en waarom ze fabuleren over een nieuwe wereldorde onder hun leiding met de wimpel vrijheid? De reactie sloeg op een documentaire over de moord op Lumumba. Vervolgens glijden we af naar de geschiedenis waar niet over gesproken wordt, waarover, zou je bijna denken, niet over gesproken mag worden. Want stel dat de nazaten van de slaven en gekoloniseerden de rekening willen vereffenen, de geroofde buit terugeisen, wat blijft dan nog van onze welvaart over? Niets… Zie de Kongo.

“Onze Kongo” viel steeds buiten het blikveld van de Hollander, die had “Ons Indië”. De Kongo was een persoonlijk bezit van koning Leopold behaald op de conferentie in Berlijn in 1886. De verdeling van Afrika was een pokerspel geweest tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, waarbij de Fransen alles in het werk hadden gesteld om te voorkomen dat Engeland praktisch de gehele controle, van noord tot zuid, over dat continent zou krijgen. De Belgische staat had geen boodschap aan dat koninklijke bezit. Het privé domein werd vervolgens op de meest afschuwelijke wijze uitgebuit. Zelfs de Britten spraken er schande van.

De geschiedenis zou bekend moeten zijn, via missionering het volk gedwee maken en het verder onder de knoet houden d.m.v. een huurlingenleger. Het kostte miljoenen mensen het leven, een complete volkerenmoord vond plaats, onthoofdingen waren de normaalste zaak van de wereld, afhakken van de handen van kinderen evenzo. Dit alles speelde zich af tot in de twintigste eeuw, tot aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog.

In 1960 werd de Kongo onafhankelijk en Lumumba gekozen als premier. Nog geen jaar later werd hij vermoord.


Schermafdruk 2016-08-06 03.34.31


Bekijk nu de documentaire, hier in de oorspronkelijke versie uit 2008.


Schermafdruk 2018-01-10 01.51.38

Mord im Kolonialstil Patrice LumumbaWees niet bang Annabel, die “dobbernegers” zullen je geen stokslagen komen toedienen, je niet komen verkrachten of je handen afhakken. Wel vraag ik me af waaraan je het recht denkt te ontlenen over andere mensen te oordelen, ze te veroordelen, zoals ook in het verleden gebeurde door koloniale machthebbers en slavenhandelaars. Dankzij wie en wat hou jij het hoofd boven water, dacht je?

Dankzij “dobbernegers” en moslims. Vergeet dat niet… Ook dat genocides een blanke uitvinding zijn. Nog van voor de Duitsers in Süd-West. De “autochtonen” in Amerika, weet je wel?Namibie : le premier génocide de l’Allemagne
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: