Een klein lesje geschiedenis

De moord op Lumumba
Dit kaartje kent ze niet, anders zou ze anders spreken, zeker als ze weet had van de voorgeschiedenis en de gevolgen, die zeer bepalend zijn geworden voor de wereldorde op politiek, economisch en militair gebied en de ermee samenhangende leefomstandigheden voor de aldaar levende volkeren.


Schermafdruk 2016-08-06 03.21.27

Een lesje speciaal gericht aan deze beduidende journaliste van TPO.nl, bekend geworden door het begrip “dobbernegers”, kan dus geen kwaad. Ze verricht overigens al jaren uitstekend werk voor Wilders en zijn bv om de heilstaat Batavië te vestigen, die volledig gebaseerd zal zijn op joods-christelijke waarden, lees kapitalistische. Aangezien zowel die journaliste, Nanninga is haar naam, als haar site, als Wilders gemeend hebben mij te moeten blokken op “social media” doe ik het via deze weg. De aanleiding vormt het zoveelste White Power commentaar van deze dame.Schermafdruk 2016-08-06 03.30.23Nu las ik onder een weblog met als titel “J’ai découpé et dissous Lumumba” als commentaar het volgende:

L’Histoire a déjà montré et démontré ce que vaut l’homme blanc. Leur barbarie a atteint des sommets inégalés. S’ils en avaient encore la possibilité, ils auraient rétabli l’esclavage, rallumé leurs fours crématoires, largué leurs bombes et du napalm sur les nations les plus faibles, ils auraient fait resurgir toutes les atrocités du passé. Personne n’en doute, ce sont des bêtes sauvages, sans aucune humanité, ni limite. Ils sont obnubilés par la haine de l’autre, ils ont un désir insatiable pour le sang et la souffrance de ceux qui ne leur ressemblent pas. Ils se complaisent à déshumaniser, à humilier, à détruire, à exterminer l’autre. Leur espèce gangrène le monde, ils rendent la planète malade. L’homme blanc a pollué des nappes phréatiques jusqu’à la haute atmosphère. Le jugement est sans appel, ils sont le cancer du monde.
Mais il faut se rendre à l’évidence, ils sont en voie de disparition, ils deviennent une minorité même chez eux, l’avenir ne leur appartient pas, et ce, pour le bien de l’humanité!

Is het dat wat de fascisten van de nieuwe stempel maar al te goed beseffen en waarom ze fabuleren over een nieuwe wereldorde onder hun leiding met de wimpel vrijheid? De reactie sloeg op een documentaire over de moord op Lumumba. Vervolgens glijden we af naar de geschiedenis waar niet over gesproken wordt, waarover, zou je bijna denken, niet over gesproken mag worden. Want stel dat de nazaten van de slaven en gekoloniseerden de rekening willen vereffenen, de geroofde buit terugeisen, wat blijft dan nog van onze welvaart over? Niets… Zie de Kongo.

“Onze Kongo” viel steeds buiten het blikveld van de Hollander, die had “Ons Indië”. De Kongo was een persoonlijk bezit van koning Leopold behaald op de conferentie in Berlijn in 1886. De verdeling van Afrika was een pokerspel geweest tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, waarbij de Fransen alles in het werk hadden gesteld om te voorkomen dat Engeland praktisch de gehele controle, van noord tot zuid, over dat continent zou krijgen. De Belgische staat had geen boodschap aan dat koninklijke bezit. Het privé domein werd vervolgens op de meest afschuwelijke wijze uitgebuit. Zelfs de Britten spraken er schande van.

De geschiedenis zou bekend moeten zijn, via missionering het volk gedwee maken en het verder onder de knoet houden d.m.v. een huurlingenleger. Het kostte miljoenen mensen het leven, een complete volkerenmoord vond plaats, onthoofdingen waren de normaalste zaak van de wereld, afhakken van de handen van kinderen evenzo. Dit alles speelde zich af tot in de twintigste eeuw, tot aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog.

In 1960 werd de Kongo onafhankelijk en Lumumba gekozen als premier. Nog geen jaar later werd hij vermoord. Bekijk nu de documentaire, hier in de oorspronkelijke versie uit 2008. Tshombé le juif…

Mord im Kolonialstil – Patrice Lumumba

De oorspronkelijke versie is dus verdwenen, een Franse is wel nog beschikbaar…
 

L’assassinat de Patrice LumumbaWees niet bang Annabel, die “dobbernegers” zullen je geen stokslagen komen toedienen, je niet komen verkrachten of je handen afhakken. Wel vraag ik me af waaraan je het recht denkt te ontlenen over andere mensen te oordelen, ze te veroordelen, zoals ook in het verleden gebeurde door koloniale machthebbers en slavenhandelaars. Dankzij wie en wat hou jij het hoofd boven water, dacht je?

Dankzij “dobbernegers” en moslims. Vergeet dat niet… Ook dat genocides een blanke uitvinding zijn. Nog van voor de Duitsers in Süd-West. De “autochtonen” in Amerika, weet je wel?
 
Uitgelichte foto: screenshot uit docu

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.