Afschieten volgens de Wilders methode

Lily Cole in The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
Onlangs vroeg ik Leers of hij zich nog een voorval op de Markt in Maastricht kon herinneren van een aantal jaren geleden. Dat flyeren wist hij nog wel, maar die scène met een vrouw, nee. Wel jammer eigenlijk, maar onbeduidend was het. Bataven die willen schitteren maken er een hele toestand van, een beetje als Karremans en z’n soldaten na de geslaagde missie in Srebrenica bij de kroonprins op visite. Heldhaftig zijn ze, die Bataven. 

Die vrouw dacht in Tibaert klein wild te zien dat wel even afgeschoten kon worden. Het pakte voor haar anders uit. Als volleerd fascist trok ze nogal wat mensen mee in haar jacht. Allen vielen stuk voor stuk door de mand of juister, ze schoten in eigen voet. Ze waren simpelweg vergeten dat een kat zeven levens heeft, anders gezegd de geschiedenis haalt hen voortdurend in. Alles wat ze in stelling brachten werkte contraproductief en het démasqué volgde en gaat voort. 

Simpelweg je eigen gang gaan, geen leugens verspreiden, geen vieze spelletjes spelen, alles open en bloot laten zien, dat valt fascisten, onverlaten of gewoonweg schorem zwaar op de maag. Ze proberen wel de woorden in je mond om te draaien, maar uiteindelijk trekken ze aan het kortste eind. Mijn overtuiging omdat ik vertrouwen blijf  houden in het gros van de mensen, weldenkende mensen. 

Dit alles dient ook als voorbeeld voor derden om het niet te pikken als je door het slijk wordt gehaald. Dan past slechts openbaarheid met naam en toenaam. Vergeet niet, der Schoß ist fruchtbar noch, aus dem das kroch, het fascisme. Via internet kan het bijna moeiteloos verspreid worden, maar evenzeer aan de kaak worden gesteld. Daartoe doe ik een poging met naam en toenaam zoals het hoort.

Een illustratie enkele maanden na het voorval met Leers. Lees verder: Samen op jacht met Wilders.

De activiteiten van Van Donkelaar tot deze datum bleken slechts peanuts in vergelijking met wat komen ging. Alles heb ik vervolgens gedocumenteerd. Door de ingreep van Dijstelberge, eigenaar van de site Krapuul, die censuur beoogde van het weblog waarop dit alles terug te vinden was, is helaas veel van de samenhang verloren gegaan. Zo gaan fascisten te werk, te omschrijven als afschieten volgens de Wilders methode.


“Attain sexual harmony in marriage by learning the clearly explained,
step-by-step instructions heard on this record.”
Iets wat beslist nodig nadere uitwerking behoeft is het onderwerp sexualiteit en fascisme. Telkenmale doemde het weer op, zeg maar in allerlei varianten, standjes zo u wilt. Van pisbakken tot pedofilie, van reten, kutjes en pikken tot masturbatie en porno. Het is beslist meer dan waar het hart van vol is, daarvoor zijn die mededelingen van Van Donkelaar en haar fascistische metgezellen te overduidelijk doelbewust gebruikt. Een vermakelijke tot slot. Yollie in de rol van seksuoloog.Uitgelichte foto: Lily Cole

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.