Fascistisch koppensnellen

Gaza: moslim en christen
Ach, als veroveraars en uitbuiters hebben ze het meer dan drie eeuwen uitgehouden in Zuid-Afrika en nog zijn ze niet uitgeroeid, die arme blanken. De Afrikaners vormen nu pas een machteloze minderheid in eigen land. Machteloos? Zij waren het toch die dat land in bezit namen? Hoe hebben ze het klaargespeeld zo lange tijd die zwarten van hun lijf te houden? Wat kunnen we daarvan leren, wil de ideoloog van Wilders zeggen. Het antwoord dat hij weigert te geven: opschorten van de democratie, want zie het ANC.

Ons staat een vergelijkbare ontwikkeling te wachten, fabuleert de man. Met moslims, nee hoor, geen ander ras, krijgen we in grote getale te maken en dan worden we letterlijk verdreven, zoals arabist Jansen ons al eerder wist te vertellen. Vroeger kregen we te horen dat de Russen kwamen, nu dreigen ons woestijnbarbaren te komen overheersen. Weg onze vrijheid. Hoe verzin je het? In ieder geval kan hij nu op zoek naar de schuldigen.

Schuld is zoals altijd links, daar is het concept ontwikkeld van weg met ons: 


“De stamverwantschap van progressief Nederland met het ANC maakt deel uit van iets groters: de omvorming van Nederland tot een multiculturele samenleving, waarbij de oorspronkelijke Nederlanders een minderheid worden in eigen land.” Let wel, hier past Bosma rechtstreeks de Hitler redenering toe, bekend van “Mein Kampf”.

White Power of de wereld is verloren. Een andere conclusie valt uit de woorden van Bosma niet te trekken. Goed toch, dat Adolf Hitler gezorgd heeft voor een wijde verbreiding van het racistisch denken, made in USA. Er kon en kan nog steeds op voortgeborduurd worden nu via de cultuurclash, made in Pentagon. 

Over de koppensnellende achterlijkheid van Bosma had ik al eerder een notitie gemaakt. Nu even aandacht voor het werkelijke historische verloop waaraan fascisten geen boodschap hebben. Hier de volledige documentaire waarop ik attent maakte. In een klap wordt Bosma ontmaskerd als een valsmunter, iets dat hij graag anderen in de schoenen schuift zoals fascisten gewoon zijn te doen.

 
Uitgelichte foto: Gaza – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.