Zorg… Zorg om onze toekomst

Sally Mann: Three Graces (1994)
Een alleraardigste tweet van een vooraanstaand politicus. Woordvoerder in de Tweede Kamer namens PVV voor “Zorg, Sport, Energie en Economische Zaken”, zeg maar de terreinen waarop alles samenkomt voor ons welbevinden en onze toekomst. Je zult hier met feiten moeten komen om je keuzes en standpunten te verduidelijken en te onderbouwen. Dan volstaat het niet om een zondebok aan te wijzen, islam = fascisme, en goedkope, rascistische en fascistische propaganda te bedrijven. Helaas, helaas, tot geen enkel, werkelijk geen enkel zinnig statement zijn mensen van die PVV fractie in staat. Ook niet tot het elkaar onderling corrigeren. Het verwondert dan totaal niet dat berichten als het volgende verschijnen. 

Bedenk, zorg om onze toekomst kan mensen als deze niet deren. 


 


Hiermee geeft ze overduidelijk te kennen dat ze van de problematiek geen steek afweet, het ze ook verder een zorg zal wezen als maar twijfel gezaaid kan worden. Fascistische politiek anno 2016. 

Uitermate treurig word ik dan van iemand, een journalist van een commerciële omroep die haar goede raad gaat geven. Meneer Wester, dat is allesbehalve uw taak. Reinette, zegt ie… 
 


 


Voorlopig eindigt dit schandalige gedoe rond de toekomst van onze kinderen met:
 


 


30.000 wetenschappers geven PVV gelijk. Zeg mevrouw Klever, bent u een beetje in de war, of bent u volledig onbetrouwbaar? Laten we het maar op het laatste houden, dat past volledig in het PVV plaatje. En het volk slikt het… Zie de RT’s:
 


 


Ethisch fascisme zullen we het noemen… 


 * From Wikipedia: Χάριτες – They ordinarily numbered three, from youngest to oldest: Aglaea (“Splendor”), Euphrosyne (“Mirth”), and Thalia (“Good Cheer”).

Mann’s photo incorporates the beauty (or splendor) of the earlier versions by Raphael and Botticelli. But Mann’s photograph adds a dimension that the old men are very much lacking – the mirth and good cheer, what we call fun.

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.