Hun kinderen

Occultisme
Het grootste gevaar dat ons bedreigt zijn kinderen. We beseffen dat nog veel te weinig, dat was vroeger anders. Weet u nog, die katholieken fokken als de konijnen, waar moet dat heen? Gelukkig hebben ook zij zich weten aan te passen en staan aan de goede kant, de kant van een beschaving die ongekend is en de wereld tot een paradijs omgetoverd heeft, voor ons. De ruimte die vrij gemaakt werd om onze vrijheidslusten bot te vieren zijn onze kinderen ontnomen. Ze horen niet op straat, ze horen opgenomen te worden in de gemeenschap van de consumerende mens.
 
Wees waakzaam, zeker nu we in een beslissend stadium zijn aanbeland van wij of zij, het vraagstuk van de omvolking, waar Wilders dezer dagen weer aan appelleerde. In een vroeger stadium wist een belezen journalist, iemand die weet heeft van dergelijke processen, al op dit verband te wijzen:
Er is, om het eens duidelijk te zeggen, veel leven dat ons bedreigt, van virussen tot bacteriën (denk aan het vaatdoekje), van onkruid (daar hebben we gelukkig Monsanto/Basf voor) tot katten, die zomaar los rondlopen tot kinderen toe, geïnfecteerd met het islam-virus. Waarom begrijpen Aziaten dat gevaar veel beter dan wij, zie de Oeigoeren of de Rohingya, komt dat omdat ze intelligenter zijn dan wij?
 
Vast staat dat het een zegen voor ons land genoemd mag worden dat de werkelijke intelligentsia in ons land het voor het zeggen krijgt, de ongerepte, ware volksche wijsheden krijgen weer de kans om gehoord te worden. Hun zelfbenoemde spreekbuizen zijn de ware elite van het volk, niet burgerlijke wetenschappers die ons op kosten willen jagen en ons bang maken voor rampen die ons bedreigen door, zoals zij beweren, onze wijze van leven. Die schijnelite heeft overduidelijk nog steeds niet begrepen dat we de aarde als onze onderdaan dienen te beschouwen, een Goddelijke opdracht, die de mannenbroeders die de wijde wereld introkken, steeds voor ogen hebben gehouden. Van Azië en Afrika tot Amerika toe. Daar mogen, nee moeten we trots op zijn, de verworvenheden die daar uit voortkwamen mogen we niet meer uit handen geven. Dan zijn we vervloekt, dan sluiten we pacten met de duivel, dan storten we ons nageslacht in het verderf. White Power hoort de leus te zijn.

  


LITERATUUR
Anthony Faiola – Thousands of refugees stranded in Greece after wealthy EU states take just 3% of numbers pledged – Diavata refugee camp, Greece – 15 October 2016 – Independent

Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.