Beesten zijn het. Verder zeg ik niets…

Van wie is de straat?
Uitgerekend in het spitsduur durven deze zwarte nietsnutten het verkeer lam te leggen. De hardwerkende blanke, die toch mooi maar de centjes verdient zodat dit volk in leven gehouden kan worden, is weer de dupe. Als dan vervolgens terecht ingegrepen wordt hebben die zwarten ook nog een grote mond en gaan protesteren tegen het wettig gezag. 

Toch niet stiekem lesbisch? Ook dan sterft het blanke ras uit…

Genoeg is genoeg, het zijn er teveel, het moet minder. Die boodschap bleken de blanke en o zo christelijke kolonisatoren van Amerika altijd al begrepen te hebben. Genocide was hun recept, rassenleer hun theorie. Toch jammer dat Hitler niet helemaal begrepen is door zijn geestverwanten overzee. Zaten we nu niet opgescheept met gelukszoekers en ruifeters. erger nog, het blanke ras, waaraan de wereld zoveel te danken heeft, wordt steeds meer bedreigd.

Blond dreigt zelfs uit te sterven. Terecht dat een Blonde in het verzet komt en dat haar zwarte Leider geblondeerd door het leven gaat. In deze tijd moet je kleur bekennen, laten zien aan welke kant je staat. En let op, steeds weer begint men bij de tere kinderzieltjes. Ja, de beesten zijn onder ons en ze gaan sluw te werk.

Twee maanden geleden op Twitter…


Laten we nu eens niet naar anderen wijzen. Ik weet het, het valt Bataven zwaar om die houding, hen door dominee met de paplepel ingegeven, te laten varen. Of vergis ik me, zijn Bataven, zijn blanken de betere mensen? Dan had Hitler en heeft Wilders het gelijk aan zijn kant. Dan is het terecht dat Wilders een oorlogsverklaring heeft afgegeven en is nu het moment X aangebroken om ons land van alle vreemde smetten vrij te maken.

Jammer, hadden dat de Indianen indertijd maar begrepen, dan waren zeker geen atoombommen gevallen op Hiroshima en Nagasaki en was Amerika beter beschermd gebleven tegen verwoesting en uitbuiting van de natuur volgens de joods-christelijke waarden en normen.Uitgelichte foto: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.