Aangifte een jaar geleden en nu…

Takato YamamotoEen woord vooraf


Na zovele jaren met bedreigingen, laster en smaad, wordt nog iets zonneklaar. 

Personen die zeggen te gruwen van het fascisme onder de paraplu van de bv PVV en nog nooit of slechts zijdelings te maken hebben gehad met strafbare uitlatingen rechtstreeks aan hen gericht, beschouwen geïnvolveerden in deze materie als quantité négligeable. 

Als een bijzonder specimen van dit soort helden, waaraan het ook niet ontbrak na de bezetting door de Duitsers, heb ik iemand leren kennen, waarvan je rustig kunt stellen dat hij bepaald niet van fascistische smetten vrij is gelet op zijn handelwijze richting Tibaert. 

Het is een personage die anderen de kastanjes uit het vuur laat halen, ook dat valt te constateren. Wel heeft hij inmiddels een dik dossier over Tibaert afgeleverd op een politiebureau. Jammer is dat ik er nog geen kennis van heb kunnen nemen. 

Een lesje over hoe fascisme in het dagelijkse leven werkt is nooit weg, zeker niet bij de huidige politieke ontwikkelingen. Het doen van valse aangiftes hoort hier nadrukkelijk toe. 

Niet de dader wordt beschuldigd, maar de boodschapper, zo u wilt het slachtoffer.

In omgekeerde zin heb ik nooit meer iets vernomen van justitie over een aanklacht mijnerzijds om mijn zoon bij te staan. Ronduit een schandaal vind ik dat, mensen worden in hun bestaan bedreigd en vervolgens nul op je request. Je moet blijkbaar Halsema heten om het raderwerk werkelijk in beweging te zetten. De dader was in mijn geval overigens dezelfde als bij haar.

9 maart 2017


Praktisch een jaar na mijn vorige aangifte i.v.m. (doods-)bedreigingen word ik dringend door derden verzocht wederom aangifte te doen. Het betreft nu Herman Falkenstein in mijn Twitter leven gekomen door de haat en laster campagne van Jacqueline Wouters. De snel bijeengeraapte screenshots t.b.v. die aangifte laat ik hier volgen. Zodoende kan iedereen zich een beetje een beeld vormen waar het over gaat.


U ziet het, voor het eerst geef ik ook NAW gegevens door. Ze stammen uit voor mij onbetrouwbare bron, “jeugdzorginfo”, dat zich ook onder de PVV paraplu bevindt. Wie gaat daar in werkelijkheid achter schuil? Overigens mijn NAW gegevens zijn al vele malen verspreid over internet, ondermeer door Herman F..


Update 9 maart 2017

ps
Ene Riethof (@huibree) maakt melding van een DM. Evenals de telefoontjes die ik met hem gepleegd zou hebben is dat aan z’n verbeelding ontsproten. Blijkbaar denkt de man de geschiedenis naar zijn hand te kunnen zetten d.m.v. leugen en bedrog.Afbeelding: Takato Yamamoto – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.