Weet wat u doet…

Auteurs
Saori 2 – © Kishin Shinoyama
bron

“Een mensenleven is niets waard. Niets is een mensenleven waard.” Op een dag als deze goed om te memoriseren. Het citaat is van André Malraux en is al meer dan vijftig jaar mijn Leitmotiv. Toch loopt u gevaar als u mij, zoals het op sociale media heet, volgt, zeker als u enige sympathie en interesse laat blijken voor mijn geschrijf. Dan kan het zijn dat u tot warhoofd, zelfs tot niet bestaand wordt beschouwd. Voor het eerst maakte ik kennis met deze ogenschijnlijke waanzin in het forum van de NRC. Vervolgens op Twitter, waar van dat voorwerk bij het forum massaal gebruik gemaakt werd, links en rechts om het in politieke termen te vertalen.


Waanzin is het niet. Onomstotelijk staat vast dat het program is om iemand verdacht en monddood te maken. Omdat een gewaarschuwd mens voor twee telt even de namen van de daders in dit fascistisch spel richting mij vermelden: André de Raaij (@vanovernaar), Eveline van Donkelaar (@gavimensch), Huib Riethof (@huibree) en Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx). Ze hebben allen een talrijke aanhang die hun zienswijze onderschrijven. Tot hen behoort Dijstelberge (@inadijstelberge) die hen bovendien te hulp schoot door censuur te laten plegen.


Vandaag word ik weer aan deze praktijken herinnerd omdat de Twitter account is opgeschort van iemand met wie ik al jaren geleden persoonlijk kennis gemaakt heb. Iemand die de Franse componist Rameau bewondert en zijn sonates heeft gespeeld. Dan kan iemand voor mij al niet meer stuk. Ons eerste contact ontstond in 2012 n.a.v. de hetze ontketent door Wouters. Vervolgens heeft Sjon het geweten dat hij het voor me op nam. Meer dan schandalig, en zeker strafbaar, wat De Raaij gelijk een fascist uit zijn mouw wist te schudden. 


Een en ander valt weer terug te lezen, ondanks de censuur van Dijstelberge. In Droogdalen is ook kip valt duidelijk te zien hoe Van Donkelaar met de wetenschap van de fake account onder de naam van mijn zoon te werk gaat in eendrachtige samenwerking met De Raaij cs. Die vrouw is de personificatie van doortraptheid en fascisme. Vijf jaar geleden getuigde ze hiervan in een schotschrift


Vandaag was het dus weer zover. De vraag is wie heeft dit bewerkstelligd? Wie is de laffe dader achter dit spel? Het is niet de eerste keer dat hem dit overkomt.

@Des_Esseintes1


Vraag ik het onmogelijke aan de dader(s) door hem/hen te verzoeken zich bekend te maken? We leven toch in een maatschappij die open en tolerant is, nietwaar? 
Meer informatie:

Sjon – 5 mei 2015
Zo lees je nog eens wat… – 2 september 2015
Wilders bestrijders – 29 mei 2016


Speciaal voor Sjon: 

De waan van alle dag – 23 september 2014
Steeds driester… – 21 april 2018Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: