Bataafse familie

Egon Schiele – De Heilige Famile

Toegevoegd op 11 augustus 2019 en terug gedateerdEnige informatie vooraf kan geen kwaad. De Dorpsgek, een stalk-account van Dirk Hartman, speciaal ter ere van Tibaert, kende Dijstelberge niet. Hoe zou ze ook? Ze nam geen kennis van wat ik te zeggen had, behalve via RT’s die haar blazoen konden opvijzelen. Ze was de onschuld zelve. Ook wat Riethof, De Raaij, Van den Heuvel en Van Donkelaar uitvraten ontging haar volledig. Toch was ze in beeld omtrent Sjaakie, geliefd bij deze figuren. Toen Sjaakie op de proppen kwam met de Tibaert-groep met een beeltenis van haar trok ze een grens. Misschien kunnen we achteraf stellen, dat nu voor haar het heure suprême geslagen had.

Is het voor het verloop van de geschiedenis relevant of ze die Dorpsgek kende? Natuurlijk niet. Door haar te informeren dacht ik in ieder geval te voorkomen dat gezegd kon worden dat wist ik niet. Op mijn tweets weigerde ze pertinent te reageren, immers ze had al in december geconstateerd dat ik een vies spelletje speelde, waarschijnlijk na ruggespraak met De Raaij en Riethof. Dit is slechts een vermoeden, maar opvallend blijft dat ze begreep dat er iets niet in de haak was waar ik part nog deel aan had. Ze begreep heus wel dat ik niemands wegen naging en slechts smaad, laster, bedreigingen en meer van die fraaie zaken aan Tibaert gericht registreerde. Aan de verspreider van dergelijke strafbare feiten is het bewijslast te leveren, niet andersom. Ze onttrok zich op zijn minst aan haar morele verantwoordelijkheid en draaide in het geval Falkenstein de zaak volledig om onder het motto “meeliften”.

De afloop is bekend, weg mijn blogspots met veel persoonlijk materiaal en de bewijslast over bijna een jaar. Vervolgens stak ze er de nodige energie in om zich zelf te rechtvaardigen, waarbij alles erop wees dat haar bedoelingen niet zuiver waren. Ze ontpopte zich als een solide fascist die het geen zier uitmaakte welke schade ze had aangericht, politiek en voor mij persoonlijk.


Krapuul informeert de NVU scribent Seyffardt. Zoals het hoort valt men elkaar niet af en steunt elkaar waar nodig in een familie waar harmonie heerst. 


2 oktober

Ina, praat jij met een dergelijk iemand? > http://ow.ly/pqZZj #TweetTunnel RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Het gaat wat die Jacqueline over mij op haar blog heeft staan. Ze overtreed de wet vanwege smaad/laster en schendt portretrecht.

Nu zie ik het rijtje van die dorpsgek. Ina, ik weet genoeg. RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Hoe kom je daar nu bij, ik heb die man geblockt.

Mensen als Ina oordelen zonder te weten. RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Hoe kom je daar nu bij, ik heb die man geblockt.

Mensen als Ina komen slechts in het geweer als het hun zelf betreft. RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Hoe kom je daar nu bij, ik heb die…

En toch @InaDijstelberge ik geef de hoop nooit op: Hier de activiteiten van dat schunnig heerschap: ow.ly/pr24u #pvv

Lafheid is een Hollandse deugd… Wist ik al… RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Daarom heb ik hem geblockt. Wil niet betrokken worden in iets waar ik helemaal niets mee te maken heb.

Vraag hem eens hoe hij heet… als je het lef hebt, tenminste… RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Ook een prettige avond.

MANIPULATIE, GEWELD EN TROLLEN ow.ly/pr5Xl Wat denkt u, is het grootste succes voor een trol? Verwarring zaaien, of…, of…

EEN VAN DE VELE TROLLEN ONDER MIJN NAAM ow.ly/pr8VX – ow.ly/pr9gc Met recent werk: ow.ly/pr9bK #pvv

Als je niets begrijpt, zeg je dat… RT @InaDijstelberge@occupyFabeltjes en zoek een psychiater voor je ziekelike obsessies. @Rommedoe1

Maar Ina, wees gerust, ik toon slechts op mijn blog, zodat je het ooit misschien leert begrijpen. @InaDijstelberge > ow.ly/prdjD

OP OORLOGSPAD ow.ly/pri33 Sluit je compromissen met mensen die je als persoon willen vernietigen? cc @InaDijstelberge #pvv

Op oorlogspad, ieder op z’n eigen wijze: ow.ly/prjMl @huibree @onedinline2010 @GaviMensch @InaDijstelberge Wie volgt? Waartegen?


3 oktober

Kwaadaardig, kwaadwillend… >>> ow.ly/prrbC Nu met een bijdrage van Robert Misik. Over de domheid op internet…. #video #pvv

STOP LINKS… ow.ly/prxLa Kans van slagen hebben deze lui slechts als weggekeken wordt. Een kunst die ‘antifascisten’ verstaan.

BOEIEN EN LINGERIE ow.ly/prMnM

ADEL ow.ly/pry68 Z’n “opvolger” op Twitter verzet al maandenlang bergen werk, de Dorpsgek: ow.ly/prymd #pvv

DE PLAATJES VAN EEN NEP BARON ow.ly/prMrc

HOLLANDSE HUFTERS ow.ly/prHKR

DE DWAASHEID OP TWITTER EN FACEBOOK ow.ly/psEC2 Sjaakie, optimaal gesanctioneerd en ondersteund door @huibree en @GaviMensch.

Je bent echt het lachertje van de week, Ina… RT @InaDijstelberge: @Rommedoe1 Misschien moeten ze samen naar de psychiater voor hun ziekelijke obsessies.

Juist, @InaDijstelberge O wat was je bevreesd mijn blog op te nemen bij OBA. Weet je nog? Je geeft jezelf wel erg bloot… Beetje dom?

VAN DOODSBEDREIGINGEN TOT NAW GEGEVENS ow.ly/psFmK Nieuwe allianties van fascisten werden gesmeed mede dankzij klerk @huibree.Er zijn beslist ook verstandige geesten te vinden die een dergelijke houding een vorm van hoereren noemen. Aan u het oordeel.


Uitgelichte afbeelding: Egon Schielebron
Ingevoegde afbeelding: George Grosz

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.