Bataafse familie

Egon Schiele – De Heilige Famile


Toegevoegd op 11 augustus 2019 en terug gedateerdEnige informatie vooraf kan geen kwaad. De Dorpsgek, een stalk-account van Dirk Hartman, speciaal ter ere van Tibaert, kende Dijstelberge niet. Hoe zou ze ook? Ze nam geen kennis van wat ik te zeggen had, behalve via RT’s die haar blazoen konden opvijzelen. Ze was de onschuld zelve. Ook wat Riethof, De Raaij, Van den Heuvel en Van Donkelaar uitvraten ontging haar volledig. Toch was ze in beeld omtrent Sjaakie, geliefd bij deze figuren. Toen Sjaakie op de proppen kwam met de Tibaert-groep met een beeltenis van haar trok ze een grens. Misschien kunnen we achteraf stellen, dat nu voor haar het heure suprême geslagen had.

Is het voor het verloop van de geschiedenis relevant of ze die Dorpsgek kende? Natuurlijk niet. Door haar te informeren dacht ik in ieder geval te voorkomen dat gezegd kon worden dat wist ik niet. Op mijn tweets weigerde ze pertinent te reageren, immers ze had al in december geconstateerd dat ik een vies spelletje speelde, waarschijnlijk na ruggespraak met De Raaij en Riethof. Dit is slechts een vermoeden, maar opvallend blijft dat ze begreep dat er iets niet in de haak was waar ik part nog deel aan had. Ze begreep heus wel dat ik niemands wegen naging en slechts smaad, laster, bedreigingen en meer van die fraaie zaken aan Tibaert gericht registreerde. Aan de verspreider van dergelijke strafbare feiten is het bewijslast te leveren, niet andersom. Ze onttrok zich op zijn minst aan haar morele verantwoordelijkheid en draaide in het geval Falkenstein de zaak volledig om onder het motto “meeliften”.

De afloop is bekend, weg mijn blogspots met veel persoonlijk materiaal en de bewijslast over bijna een jaar. Vervolgens stak ze er de nodige energie in om zich zelf te rechtvaardigen, waarbij alles erop wees dat haar bedoelingen niet zuiver waren. Ze ontpopte zich als een solide fascist die het geen zier uitmaakte welke schade ze had aangericht, politiek en voor mij persoonlijk.

Krapuul informeert de NVU scribent Seyffardt. Zoals het hoort valt men elkaar niet af en steunt elkaar waar nodig in een familie waar harmonie heerst: Ina en de Dorpsgek Hartman.

Er zijn beslist ook verstandige geesten te vinden die een dergelijke houding een vorm van hoereren noemen. Aan u het oordeel.Uitgelichte afbeelding: Egon Schiele – bron
Ingevoegde afbeelding: George Grosz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.