Aan de vooravond van…

Diego Rivera – northern wall of the Detroit Industry mural in the Detroit Institute of Art (1933)


 


 


De link werkt niet meer. Een zooitje gemankeerde strijders tegen Wilders had het stokje overgenomen met dit tot gevolg, kijk maar:
tibaert.blogspot.nl/2012/08/het-niet-willen-weten.html… 
Censuur via een omweg… 


De daders van deze praktijk wilden op generlei iets te maken hebben met dat misselijkmakend zooitje ongeregeld tot het moment dat twee door hen teerbeminde vrouwen wel eens duidelijk maakten wie die Tibaert werkelijk was. Het werd het verhaal over hoe fascisme onder zich links noemende figuren zijn werk deed. Die schunnigheden mochten niet getoond worden en die documentatie moest weg. Vandaar ook de titel van dit nieuwe blog.

Die teerbeminde vrouwen? Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar, in de armen gesloten door Huib Riethof en André de Raaij. De bronnen waaruit zij putten om hun standpunten en zienswijze vol smaad en laster te verdedigen, het NRC forum en stukjes als dit: een biografie. De golf aan schunnigheden die hieruit volgde was gedocumenteerd op een blogspot, die Ina Dijstelberge, Krapuul, deed verdwijnen. Ze toonde geen enkele spijt, integendeel. Uiteindelijk werd zij de hoofdverantwoordelijke voor het feit dat veel bewijslast verdween die nu zeer te pas zou komen bij een a.s. rechtszaak. Je kunt haar zonder mankeren een verrader noemen aan de zaak tegen het fascisme. Wilders zal haar loven als het gepaste moment gekomen is, evenals personen als De Raaij en Van Donkelaar. Nee, landverraders zijn ze zeker niet, daarvoor staat hun Bataafse inborst garant.


 


Hier het bericht dat verscheen voordat linkse onverlaten het stokje overnamen van hun rechtse zusters en broeders in fascistische praktijken: Het niet willen weten…


Uitgelichte afbeelding: Diego Rivera – bron

Een gedachte over “Aan de vooravond van…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.