Hufters en een haatkip

Jarik Jongman: Nobody Comes, Nobody Goes (2013)


Vanwege een gepast moment stuur ik deze informatie van gezaghebbende zijde maar even door. Met dergelijke gegevens gaan zich noemende linkse intellectuelen aan de slag, niet zonder succes. Veelvuldig heb ik er al over bericht, over de Krapuul sekte met name. 
Ze is weer volop aanwezig zie ik nu, maart ’17.
Van Krapuul naar GeenStijl was maar een kleine stap,
dat bleek 5 jaar geleden al.
De Krapuletjes bleven haar trouw en steunden
haar waar het maar kon..


 Alhoewel de boodschapper definitief verdwenen lijkt van internet is het van groot belang telkens weer haar informatie te verspreiden, zodat ogenblikkelijk de betrouwbaarheid van een aantal mensen op de sociale media beoordeeld kan worden. Voorop dame Eveline van Donkelaar (@gavimensch) en de heren André van Raaij (@vanovernaar) en Huib Riethof (@huibree). Niet te vergeten Ina Dijstelberge, uitgeefster van Krapuul. 

Waar rook is, is vuur. Tibaert heeft het maar wat makkelijk met dit weblog. Niets raakt zoek, maar anderen die deze bescherming niet hebben worden snel de klos van gif dat zich verspreidt. Ik kan het regelmatig constateren bij mensen die Tibaert vertrouwen. Alleen al om die reden komen ze in het verdomhoekje te staan, of worden inzet van een spel om ze voor hun karretje te spannen onder het motto de vriend van mijn vijand moet mijn vriendje worden. Dat spel zie ik al jaren gebeuren en er valt niets tegen te doen. 

Onmiskenbaar heeft Jacqueline Wouters grote verdienste gehad voor raddraaiers van links en rechts op internet. Ze reikte het materiaal aan en de colporteurs van dat spul werden en worden geloofd. Omgekeerd, er zijn er maar weinigen die hun rug hebben recht gehouden en Tibaert gesteund hebben als het nodig was. Hun namen noem ik liever niet, om begrijpelijke redenen.

Nu het woord aan Jacqueline Wouters. Over Frontaal Naakt, Hollandse Hufters en vrouwen. Als u niet alles begrijpt, de samenhang niet ziet, ligt dat niet aan uw verstandelijke vermogens. Voor verdere informatie staan u voornoemde lieden beslist graag te woord.


Update maart 2017


 


Uitgelichte afbeelding: Jarik Jongman – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.