Valt op waanzin te reageren?

Authors

Wilders heeft politieke macht dankzij internet, Twitter in het bijzonder. Is dit overdreven? Zijn tweets sturen op het juiste moment, met niemand gaat hij een gesprek aan en zeer welwillend, mogen we veronderstellen, ziet hij toe hoe zijn discipelen op Twitter en Facebook hun werk verrichten. Het gajes, het fascistisch gespuis hoeft niet meer de straat op, dat is zelfs in de ogen van de Leider ongewenst. Op internet kan het gif “islam=fascisme” zich veel beter verspreiden, in alle mogelijke toonaarden. Dankbaar wordt gebruikt gemaakt van de nazi-slachtoffers om ze weer en definitief te vernietigen. Zo werken die z.g. joods-christelijke waarden van iemand als Wilders. Wie dat niet begrijpt, zich voor zijn karretje laat spannen, is op weg naar de fascistische hel. 

Zijn resultaat mag overweldigend heten, dat had hij nooit bereikt zonder internet. De kennis van Bataven over de islam en koran hebben ongekende hoogten bereikt. De geschiedvervalsing, die van de nazitijd en die van Palestina, is nog lang niet afgerond. En door gaat het. Een van die discipelen van Wilders op Twitter. In het leven meer dan een grijze muis, een nobody erger dan Wilders, maar dankzij Twitter lijkt ze een levenstaak te vervullen…

Blondemevrouw1
Arabieren kregen pas interesse in Israël toen Joden het gebied hadden ontwikkeld.
@Palkomitee https://t.co/ogETXX1Bhr
Islamitische dieven. 1:02pm, Apr 14 

En u ziet het, het regelrecht schorem is meteen ter plekke, tot genoegen van alles wat PVV heet, Wilders voorop. De politie, oorlogsmisdaden…: Hij die het weet… Op waanzin reageren?

Fascisme staat voor de Umkehrung aller Werten, Wilders en z’n aanhang maken dit meer dan waar. De bestolene, de beroofde, de verjaagde wordt tot dief, zegt een grijze muis…
Een voorbeeld over cultuur, handel, verdrijving, historie en misbruik volgens westerse (vlg. Wilders joods-christelijke) normen en waarden van het erfgoed van de Palestijnen: Jaffa. 
 

 
Nog even dit als een van de vele mogelijke toelichtingen op deze docu, namelijk het oude spoorwegkaartje van Palestina. Eens te meer blijkt hoe de staat Israël een Fremdkörper is in het Midden-Oosten… 
 schermafdruk-2016-09-10-02-52-22
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: