Valt op waanzin te reageren?

Mustafa Hassouna – “13th attempt to break the Gaza blockade by sea”
Wilders heeft politieke macht dankzij internet, Twitter in het bijzonder. Is deze stelling overdreven? Zijn tweets sturen op het juiste moment, met niemand gaat hij een gesprek aan en zeer welwillend, mogen we veronderstellen, ziet hij toe hoe zijn discipelen op Twitter en Facebook hun werk verrichten. Het gajes, het fascistisch gespuis hoeft niet meer de straat op, dat is zelfs in de ogen van de Leider ongewenst. Op internet kan het gif “islam=fascisme” zich veel beter verspreiden, in alle mogelijke toonaarden. Dankbaar wordt gebruikt gemaakt van de nazi-slachtoffers om ze weer en definitief te vernietigen. Zo werken die z.g. joods-christelijke waarden van iemand als Wilders. Wie dat niet begrijpt, zich voor zijn karretje laat spannen, is op weg naar de fascistische hel. 

Zijn resultaat mag overweldigend heten, dat had hij nooit bereikt zonder internet. De kennis van Bataven over de islam en koran hebben ongekende hoogten bereikt. De geschiedvervalsing, die van de nazitijd en die van Palestina, is nog lang niet afgerond. En door gaat het. Een van die discipelen van Wilders op Twitter. In het leven meer dan een grijze muis, een nobody erger dan Wilders, maar dankzij Twitter lijkt ze een levenstaak te vervullen…

Blondemevrouw1
Arabieren kregen pas interesse in Israël toen Joden het gebied hadden ontwikkeld.
@Palkomitee https://t.co/ogETXX1Bhr
Islamitische dieven. 1:02pm, Apr 14 

Dit stompzinnig propagandamaaksel stuurt ze door:


Juist, Een land zonder volk en daar kon een volk terecht zonder land, de zionistische droom. De joden waren er verdreven, zij alleen hadden er gewoond, het behoorde hun toe: Hij die het weet… Op waanzin reageren?

Fascisme staat voor de Umkehrung aller Werten, Wilders en z’n aanhang maken dit meer dan waar. De bestolene, de beroofde, de verjaagde wordt tot dief, zegt een grijze muis…

Een voorbeeld over cultuur, handel, verdrijving, historie en misbruik volgens westerse (vlg. Wilders joods-christelijke) normen en waarden van het erfgoed van de Palestijnen: Jaffa. 


Nog even dit als een van de vele mogelijke toelichtingen op deze docu, namelijk het oude spoorwegkaartje van Palestina. Eens te meer blijkt hoe de staat Israël een Fremdkörper is in het Midden-Oosten… 


schermafdruk-2016-09-10-02-52-22

 

Naschrift…


Door non valeurs geblokt te worden geeft me een prettig gevoel, in die zin dat de “blokkers” hiermee toegeven dat de waarheid hun te nabij komt en dat ze niet gediend zijn van een dialoog. Als reactie blok ik nu terug, als ik dit constateer. In het verleden heeft het me een paar schorsingen opgeleverd bij Twitter, toen ik toch argeloos reageerde op personen die me geblokt hadden. Vraag het maar aan de lieden van de site Krapuul. 

Als u vindt dat een bewust bericht van mij de betrokkene onder ogen moet komen, geef dan even het linkje door, als u tenminste niet geblokt bent…

Op waanzin reageren? Misschien is dit afdoende… Geniet!


Uitgelichte foto: Mustafa Hassouna (Andalou Agency for Getty) – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.