Het Palestijns verleden wordt in Israël volledig ausradiert.“Het was begin 1968, dus echt enkele maanden na de oorlog. Ik schreef dat de geweldige miltaire overwinning politiek en historisch ’n ramp was voor Israël. “
Het zou leiden tot ’t opzetten van concentratiekampen in Israël, aldus Leibowitz.Schermafdruk 2018-08-11 03.30.33


Vandaag kreeg ik een documentaire over deze joodse filosoof toegestuurd die iedereen gezien moet hebben vooraleer hij of zij zich uit over Palestina of Israël in welke vorm dan ook.Dj2yrKnXgAEIMH4.jpg-large

Het Palestijns verleden wordt in Israël volledig ausradiert.


Hedendaags antisemitisme en anti-antiracisme

Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst, ook in IsraëlGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.