Zullen we eens een smoelenboek van die lieden publiceren?

Bernardo Bertolucci: Le conformiste
Weer een andere invalshoek om een verhaal, dat al duizend maal verteld is, nog eens te herhalen: Facebook. Vanavond keek ik bij de statistische gegevens van m’n blogspot. Er viel me een inlog op die markant bovenaan prijkte, maar het wonderlijke, de site schijnt niet te bestaan. Hoe kan dat?Een raadsel, ik ga het niet oplossen. Eenmaal op Facebook aanbeland eens kijken wat er verder zo te zien valt. Eveline van Donkelaar is er nauwelijks, hoewel ze het tegendeel beweert. Ze behoort nog wel steeds tot de vriendjes van André de Raaij, net als Jacqueline Wouters, die op haar beurt weer vriendjes is met Jeky, vriendin van mijn bruine neef en de nepbaron Hartman. Hartman, waarover de Volkskrant het een en ander wist te berichten. U weet wel, de Volksbruine Lasterbode volgens de redactie van Krapuul. Dus of dat bericht uit de Volkskrant betrouwbaar is? Ina Dijstelberge, oud-blogger bij de Volkskrant, en André de Raaij, oud-redacteur bij De Waarheid / Forum, zullen dat ongetwijfeld beter kunnen inschatten. Zij bouwden, samen met historicus Riethof, in ieder geval met gretigheid verder op de biografische notities verkondigd door Hartman..

Waar is Hartman gebleven? Is hij nog close met Henk Bres?

Hij richt zich, zo te zien, nu volledig op blond vrouwelijk schoon. Het is hem gegund. Zijn grootste verdienste op internet blijft m.i. het doen verdwijnen van mijn blogspots. Peter Anshof wees de weg: schending auteursrecht.  Op een stukje van hem over Tibaert was onder pseudo gereageerd met een copie van die Hartman biografie. Een jaar later kwam Van Donkelaar ermee op de proppen, iemand die iets had met die Anshof. * Misschien had ze een blauwtje bij hem gelopen, ik weet het niet. Voor haar wel de reden te pogen mij voor haar karretje te spannen. Nu kon ze op Tibaert middels Hartman en Anshof haar gram halen. Van de baron genoot ze zelfs persoonlijke steun in de gedaante van Dorpsgek.  

Mann und Weib, Weib und Mann

Het geheel groeide uit tot een grote familie, een hechte Bataafse met alle kenmerken van een fascistische. Onderwijl werd mijn persoon steeds meer vermenigvuldigd. De Raaij aan Van Donkelaar en Wouters: “Droogdalen is ook de kip”. Sjon, een voorbeeld uit zeer, zeer velen. “Is het hier een openbare inrichting?”, riep Van Raaij dan ook terecht uit. Tibaert is een zorgweigeraar, sprak Van Donkelaar zeer bekommerd over het wel een wee van haar (klein)kinderen. Er viel niets aan te doen, zelfs een open brief van Wouters aan de burgemeester heeft uiteindelijk niet geholpen. 

Tja, en kippen leggen eitjes

Geflankeerd werden mensen als Hartman en De Raaij (en uiteraard zijn brother in crime Huib Riethof) door twee stalkers, Jeky (nu op Twitter onder @LinkseN8merrie) en Jacqueline Wouters, terwijl Van Donkelaar dus de volledige steun genoot van Hartman. Tot mijn blok van Sjaakie sprak deze haar walging uit over Jeky, daarna werden ze goede maatjes. Jeky kende haar pappenheimers. Echt een slimme meid die ik nog eens hoop te treffen. Ze is niet onaantrekkelijk i.t.t. vrouwen die bezeten lijken van haat en paranoia. Op te biechten heeft Jeky veel, daarom vooral zie ik uit naar haar komst. Ze is uitgenodigd, al een jaar geleden.

Ongenood bezoek

Jeky is ook op Facebook. Hier haar volledige TL, voor mij van belang vanwege een aantal berichten, waarmee ik rechtstreeks of indirect te maken heb. Die van mijn bruine, zeer christelijke neef horen hiertoe.

 
* Het betreft hier een compilatie van berichten op m’n oude (verdwenen) blogspot. Let op de jaartallen!
Affiche: Bernardo Bertolucci – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.