Maastricht in oude foto’s


De hoogst gelegen historische bebouwing van MaastrichtBinnenkort stopt Opera met haar weblogs. Spijtig, want vooral de combinatie fotoalbums met tekstblogjes was mooi. Het betekent nu zoeken naar een andere oplossing om de foto’s toegankelijk te houden voor iedereen op een plek die makkelijk terug te vinden is. Nog steeds weet ik geen oplossing en de tijd dringt. Voor diegenen die de albums over o.a. de Stokstraat niet kennen hier het overzicht bij Opera:


Nu met aangepaste hyperlinks richting WordPress blog:

Wat me vooral parten speelt is tijd. Het herstellen van de verdwenen informatie op de weggehaalde blogspots kost veel tijd, niet zozeer dat fascisme project (de aangifte moet maar even wachten), maar meer alle overige informatie terughalen over muziek, architectuur enz. Verder komt er nu dus onverwacht bij het overzetten van de stukjes van Opera naar dit weblog en het onderbrengen van de foto’s. Ze horen in een kader geplaatst te worden met toelichting en dat gaat niet in een handomdraai. We doen ons best, ook voor de supporters van Us MVVke.


update 19 mei 2017
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.