Maastricht in oude foto’s

Authors


De hoogst gelegen historische bebouwing van MaastrichtBinnenkort stopt Opera met haar weblogs. Spijtig, want vooral de combinatie fotoalbums met tekstblogjes was mooi. Het betekent nu zoeken naar een andere oplossing om de foto’s toegankelijk te houden voor iedereen op een plek die makkelijk terug te vinden is. Nog steeds weet ik geen oplossing en de tijd dringt. Voor diegenen die de albums over o.a. de Stokstraat niet kennen hier het overzicht bij Opera:


Nu met aangepaste hyperlinks richting WordPress blog:

Wat me vooral parten speelt is tijd. Het herstellen van de verdwenen informatie op de weggehaalde blogspots kost veel tijd, niet zozeer dat fascisme project (de aangifte moet maar even wachten), maar meer alle overige informatie terughalen over muziek, architectuur enz. Verder komt er nu dus onverwacht bij het overzetten van de stukjes van Opera naar dit weblog en het onderbrengen van de foto’s. Ze horen in een kader geplaatst te worden met toelichting en dat gaat niet in een handomdraai. We doen ons best, ook voor de supporters van Us MVVke.


update 19 mei 2017
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: