Maastricht in oude foto’s

Hoeve Lichtenberg: De hoogst gelegen historische bebouwing van Maastricht
Binnenkort stopt Opera met haar weblogs. Spijtig, want vooral de combinatie fotoalbums met tekstblogjes was mooi. Het betekent nu zoeken naar een andere oplossing om de foto’s toegankelijk te houden voor iedereen op een plek die makkelijk terug te vinden is. Nog steeds weet ik geen oplossing en de tijd dringt. Voor diegenen die de albums over o.a. de Stokstraat niet kennen hier het overzicht bij Opera:

 


Nu met aangepaste hyperlinks richting WordPress blog:

Wat me vooral parten speelt is tijd. Het herstellen van de verdwenen informatie op de weggehaalde blogspots kost veel tijd, niet zozeer dat fascisme project (de aangifte moet maar even wachten), maar meer alle overige informatie terughalen over muziek, architectuur enz. Verder komt er nu dus onverwacht bij het overzetten van de stukjes van Opera naar dit weblog en het onderbrengen van de foto’s. Ze horen in een kader geplaatst te worden met toelichting en dat gaat niet in een handomdraai. We doen ons best, ook voor de supporters van Us MVVke.


Update 19 mei 2017Uitgelichte foto: Hoeve Lichtenberg – Maastricht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.