Mensenrechten

Economic collapse“Niet meenemen…”

Tijd dat er een aantal verdragen opgezegd worden.

Weg met de internationale mensenrechten verdragen. Zijn allang achterhaald en vernietigen westerse economie/maatschappij.

Inderdaad, gewoon aan de kant schuiven die mensenrechten!

Er is in Nederland voor dergelijke opvattingen een klimaat geschapen. Rechtstreeks uitspreken durft iemand als Wilders het niet, of toch?

 • Wilders: mensenrechten

 • Baudet al evenmin. Zouden die twee heren voorvoelen dat ze zich dan op glad ijs begeven?

 • Baudet: mensenrechten

 • Eigenlijk zou je het tegendeel mogen verwachten, tenminste als ze voorgeven dat wat ze zijn, strijders voor rechtvaardigheid tegen bedreigingen van buitenaf. Vooral laten ze niet na onze superioriteit te beklemtonen. De culturele verworvenheden geven dat volgens hen aan, we brandstichten niet meer, verkrachten, doodslag en moord zijn afschrikwekkende zaken uit een ver verleden.

  Mishandeling van vrouw en kind, verslaving, uitgebannen zijn ze. Hun aanhang getuigt er elk denkbaar moment weer van. Slechts vrede, vrijheid en veiligheid hebben ze in de zin. Krachten die deze na het brengen van veel opoffering en offers bereikte toestand teniet willen doen noemen ze oikofoob en niet strokend met onze joods-christelijke waarden.

  We mogen uit hun houding terecht de conclusie trekken dat voor Baudet, Wilders en allen die hen steunen, mensenrechten niet universeel zijn, ze slechts toebehoren aan een selecte bevolking die achter gesloten grenzen hoort te verkeren. In dezelfde geest wordt ook gedacht in China, de USA, Israël, India en zelfs in Korea. Niet voor niets is het begrip dat deze vorm van mensenrechten volkomen dekt een universeel begrip, afkomstig van onze christelijke Mannenbroeders uit de polder: apartheid.  Slechts een kanttekening: Madeleine Albright. Zij vond als minister van Buitenlandse Zaken onder Clinton de dood van honderdduizenden kinderen in Irak, omgekomen tengevolge van bombardementen en het embargo op voedings- en geneesmiddelen, het offer waard. Het offer waard… In mijn opinie hoort deze vrouw ter verantwoording geroepen te worden i.v.m. misdaden tegen de menselijkheid. En veroordeeld. Of mogen Arabieren geen rechten op humanitaire gronden claimen?
   
  Uitgelichte foto: bron

  Geef een reactie

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.